Spa og velvære

Vi er så heldige at vi også har fått testet ut noen spasteder. Dersom du har forslag til et sted vi burde se nærmere på, ta kontakt.

Det er også noen generelle velværeartikler på bunnen av siden.

15.03.2015

Farris Bad

8. februar var morsdagen i år, og hva passet vel bedre for mor og datter enn å da dra på spa? Mona Cecilie (17) og jeg dro til Larvik for å se hvordan spaavdelingen på Farris Bad er. I denne artikkelen kan du lese litt generelt om stedet og hvordan dagen vår var. Jeg hadde vært her ved en tidligere anledning, og hadde et visst overblikk over hvordan det var her - mens Mona Cecilie aldri hadde vært i en spa-avdeling.

14.06.2005

Quality Spa & Resort Holmsbu

Er det lenge siden noen strøk deg varsomt på ømme muskler og smurte deg inn med velduftene olje – og fikk deg til å slappe av i en stresset hverdag?

Vi har besøkt hotellet i Holmsbu.

14.06.2005

Spabehandlinger på Holmsbu

Søsternen min og meg tok turen til Quality Spa & Resort Holmsbu for å teste ut noe av tilbudet deres. Vi møtte opp i spa-resepsjonen og fikk utdelt hånkkle, badekåpe og tøfler. Når vi hadde skiftet ble vi vist inn i et hyggelig venterom hvor det sto et deilig fruktfat på bordet.


14.08.2005

Lunnsbrunn Spahotell

Vi dro på tur til Sverige og spahotellet i Lundsbrunn. Lundsbrunn er et komplett spaanlegg som tilbyr mange forskjellige behandlinger. Selve området gir på stor valgfrihet. Hele 4 ulike hoteller inngår i anlegget.

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.