Skip to main content

Ta en pause fra en stresset hverdag

  • Anne Lise Johannessen

Er det lenge siden noen strøk deg varsomt på ømme muskler og smurte deg inn med velduftene olje – og fikk deg til å slappe av i en stresset hverdag?

Vi har besøkt hotellet i Holmsbu.

På Quality Spa & Resort Holmsbu kan du slappe av i idylliske omgivelser. Hotellet ligger rett veds sjøen i det lille sjarmerende tettstedet Holmsbu i Hurum – et par timers kjøring fra Sandefjord, eller en times kjøring fra Oslo. Her finner man lett ro. Stedet er perfekt for par som vil pleie kjæligheten, kurs- og konferansegjester og for alle dem som ellers vil ha et avbrekk fra en travel hverdag.


Overnatting
Overnattingsgjester velger mellom boformer som hotellrom, sjøboder eller villaer. Sjøbodene kan uten tvil anbefales. De 21 røde sjøbodene ligger på rekke og rad og nærmere vannet kommer du ikke. Hver sjøbod er fordelt over 2 etasjer med 2 dobbeltrom (det ene med egen balkong), 1 enkeltrom, 2 bad og stue med en velutstyrt kjøkkenkrok. Hver sjøbod har spiseplass til 6 personer og sofakrok med gasspeis.

 

Trening og velvære
Et stort treningslokale på 265 kvm står til disposisjon for deg som ønsker litt aktivitet. Hvis du vil kan du og mosjonere litt i svømmebassenget (innendørs og utendørs), bli med på en aerobictime, delta i en spinningtime eller kanskje dra på tur i det vakre landskapet.

For deg som vil ta livet litt mer med ro kan du nyte en av de mange behandlingene som tilbys som for eksempel leireinnpakninger, kroppsskrubber, massasje og ansiktsbehandlinger. Barnemix testet en ungarsk leireinnpakning og massasje med varme lavasteiner. Eller kanskje det frister med et innendørs og utendørs boblebad, badstue, dampbad og en dukk i kaldkulpen?

 

Når magen rumler
Nyt et godt måltid i hotellets restaurant – med brygga som nærmeste nabo. Hotellets beliggenhet gjør at fisk og skalldyr er noen av de viktigste råvarene, men de byr selvsagt også på andre retter.

 

Synes du dette høres fristende ut, så be om tilbud på mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å besøke hotellets nettside,