Skip to main content

Livsstilsrelaterte bøker

Anmeldelser av nyttige bøker innen dyr, helse og hverdagsliv, basert på min personlige mening. Jeg tjener ikke penger på å skrive dem, og er ikke tilknyttet noen forlag, selv om jeg får leseeksemplarer.

Bøkene er oppført i den rekkefølge som jeg har lest de – med de nyeste først. Jeg startet med terningkast høsten 2022 med noen få unntak. 

Vintage livsstil

Cecilie Larvåg
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Her er en bok som du burde ha i bokhylla di! Lær deg oldemors skjønnhetstips, få oppskrifter fra bestemors kjøkken og hagetips fra farmors tid. Bli med inn i naturens skattkammer, les om hvordan gjøre klesskapet bærekraftig eller rett og slett lær deg litt om god gammeldags skikk og bruk.

Gamle tradisjoner og kunnskap som dagens besteforeldre og oldeforeldre vokste opp med er i vinden. Vintage livsstil samler mange av de gode gamle triksene og praktiske tipsene innen alt fra matlaging og hagehold til hvordan du inviterer til og holder selskap. Og ikke minst får du mange gode råd til hvordan du vedlikeholder klær og sko.

23. oktober 2017 | Anne Lise Johannessen
Åpne artikkelen for å se hvilket terningkast jeg ga den.
Les hele anmeldelsen...

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene