Artikler om

Hverdagsliv

Dette er en stor og vid kategori som har fokus på hverdagslivet vårt. Her er det artikler om din hverdag, barn og baby, hundehold, kosthold, produkttester, rus, språk  osv. 

I underkategorien ''Din Hverdag' finner du mange artikler som viser at hverdagen ikke har noen fasit. Den er veldig individuell og forskjellig fra person til person.

For å velge hvilken kategori du vil se mer på, se menyen nedenfor.


Hverdagsliv

Barn og baby

Dette er for det meste artikler som er fra tiden nettsiden het Barnemix, men det vil også komme noe nytt her.

Din hverdag

Ulike artikler som kan berøre en generell hverdag.

Hundehold

Hvordan kan hverdagen med hund være?

Kosthold

Som navnet tilsier, artikler om kosthold. Her er det mye oppskrifter. Det er også uttesting av et par firmaer som leverer matkasser direkte på døra.

Produkttester/-omtaler

Artikler om produkter vi har testet

Rus

Artikler om alkohol og narkotika

Språk og kommunikasjon

Hvordan kommunisere bedre. Her er også en artikkel med gamle minnebokvers.

Fornavn, mellomnavn eller etternavn?

Navn deles inn i fornavn, mellomnavn og etternavn. Navneskikkene varierer i ulike kulturer, men i Norge må vi forholde oss til Navneloven. Men hva er egentlig forskjellen på de forskjellige typer av navn?

Vær positiv, så blir alt bra - eller?

Tenk deg at du har en arbeidsplass i sentrum. Du bor i gåavstand til jobben, og flere av kollegaene dine går eller sykler til jobb. Alle har sine egne kontorer, og de fleste jobber med arbeidsoppgaver man liker i sitt eget tempo. Høres vel bra ut? Så en dag blir det endringer.

Tilfeldig artikkel:

En etter en
: BOKOMTALE: En etter en av Ruth Ware. Leseeksemplar fra Gyldendal

Firmaet Snoop, som er et trendy firma som har utviklet en app hvor man kan sjekke hva folk hører på akkurat nå, drar på tur til et avsidesliggende hotell oppe i høyde. Her skal de gå på ski og slappe av. Vi skjønner at det ligger noe å ulmer i kulissene, men får ikke helt tak på det. Og så, pang, smeller det. En av medeierne foreslår å selge firmaet. Da blir det dårlig stemning i gruppa, og flere blir rasende.

Elsker du psykologisk krim? Da må du lese denne. Historien kryper inn under huden din. Boka er vanskelig å legge fra seg.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.