Skip to main content

Synnøves System

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Synnøve Skarbø
Leseeksemplar fra Pilar

Dette er andre boka i suksess-serien Synnøves system - ryddelykke fra A til Å, og er et perfekt oppslagsverk for deg som har lyst til å ha det litt ryddigere hjemme.

Her er ryddetipsene listet opp etter kategori i alfabetisk rekkefølge, og alt er tenkt på, også batterier, paraplyer og lyspærer for å nevne noe - i tillegg til de selvsagte kategoriene som klær og andre tekstiler, sko, accesoirer og matvarer

 

Forlaget skriver:
Synnøve Skarbø etablerte seg som Norges ryddedronning med fjorårets braksuksess «Synnøves system». Bare uker etter lansering signerte hun kontrakt TV-serien Norske rotehjem p TV-Norge. Og så bar det ut på veien i månedsvis.

Synnøve har ryddet seg igjennom et utall kaotiske norske hjem med kamera på slep og notatblokken i baklomma. Resultatet er «Synnøves System: Ryddelykke fra A til Å», en ryddemanual proppfull av nye tips og triks og praktiske lifehacks for å holde hjemmet organisert. Og ikke minst hysteriske anekdoter om alle rotekoppene hun har møtt på sin vei.

En absolutt must-have for de som drukner i duppeditter og hybelkaniner - og ryddegale perfeksjonister som vil lære av dronningen selv.


Forfatter: Synnøve Skarbø
Forlag: Pilar
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 158
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Etter å ha lest denne boka, så er det iallefall ikke motivasjon og inspirasjon det skal stå på! Jeg har allerede bestilt kurver fra Ebay som gjør sortering av undertøy til en mye penere affære enn det systemet jeg har i dag. Jeg har også mange andre planer. Jeg har innsett at det som står i boka er smart - rydd etter kategori, og ikke etter rom!

I denne boka får du utallige tips til hvordan de forskjellige kategoriene av ting bør organsieres. Jeg kjenner igjen noe av opplegget fra bøkene til Marie Kondo, men jeg synes oppsettet i denne boka er mer behagelig.

Skaff deg boka og start med en kategori, så går det lettere enn du tror! :)  Jeg håper at du blir inspirert, og del gjerne bilder i facebookgruppa vår. Om du tør, blir vi glade for både før- og etterbilder ;)


Om forfatteren:
Synnøve Skarbø er en norsk journalist og programleder fra Stranda. Hun er kjent fra TV-programmer som Wipeout og 4-Stjerners middag. 

I 2016 debuterte Skarbø med den personlige ryddeboken «Synnøves System – slik ryddet jeg meg lykkelig». Boken var en personlig beretning om hvordan Skarbø ryddet seg ut av fødselsdepresjoner. Boken ble høstens store salgsoverraskelse, og Norges mest solgte innen ryddesjangeren. Den er i dag oppe i sitt fjerde opplag, og snart kommer TvNorge og Skarbø med en TV-serie basert på boken hvor de hjelper rotekopper i alle varianter.

 Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Bonnier