Skip to main content

Lunnsbrunn Spahotell i Sverige

  • Anne Lise Johannessen

Vi dro på tur til Sverige og spahotellet i Lundsbrunn. Lundsbrunn er et komplett spaanlegg som tilbyr mange forskjellige behandlinger. Selve området gir på stor valgfrihet. Hele 4 ulike hoteller inngår i anlegget.

Hotell Sörbodal er et av landets eldste hotell og ligger nær spaavdelingen. Hotellet er nylig renovert og er et veldig fint hotell. Hotell Rosendal er et trestjerners hotell som ligger noen minutters gange fra spaavdelingen i nærheten av en liten skog. Hotell Rudbecksdal ligger nær spaavdelingen og er det minste hotellet nesten som et lite pensjonat. Spahotellet har badekåpeavstand til behandlingene og er et trestjernes hotell.


Spa

Avslappnende urtebad er klassikeren til hotellet. Men det tilbys også mange ulike behandlinger som massasje, ansiktskurer, kroppspeeling, aromainnpakninger, leireinnpakninger m.m.


Barnemix testet noen ulike behandlinger;

  • Kroppspeeling
    Kroppspeeling var en veldig deilig behandling. Først ble jeg smurt inn og massert med en peeling som luktet veldig deilig. Deretter ble jeg massert med en peelinghanske. Dette kalte de dobbeltskrubb. Etter ca 30 minutters behandling dusjet jeg av peelingen og ble sprayet og smurt inn med en bodyspray. Bodysprayen luktet kamille og gjorde at huden ble veldig myk og god. Denne behandlingen etterlot kroppen myk og glatt, og jeg hadde en følelse av at kroppen var veldig ren.

  • Klassisk massasje
    Jeg testet også en klassisk massasje. Jeg lå på en benk og nøt massasje i 60 minutter. Veldig deilig for ømme muskler.

 

Gammel tradisjon

I Lundsbrunn er ikke spa noen ny trend. Helt tilbake til 1802 ble det første badehuset åpnet på stedet. De har 32 rom til benyttelse og kan kalle seg en av Sveriges største og mest komplette anlegg. Det finnes og et svømmebasseng som holder 33 grader. I den ene enden av bassenget kan man skru på en boblefunksjon.

Hvor ligger Lundsbrunn?
Lundsbrunn Konferens & Kurort ligger like ved E20, rett nord for Skara i Götene kommune. Det tar ca en och en halv time med bil fra Göteborg og fire timer fra Stockholm.

Barnemix synes at dette stedet passer godt for dem som ønsker seg en stille og rolig ferie - med deilige spabehandlinger.

Synes du dette høres fristende ut, så be om tilbud på mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøke hotellets nettside her