Skip to main content

Omtalte bøker fra:

KAGGE


Kagge Forlag ble etablert av Erling Kagge i 1996, under navnet Familievennen. I 1999 fikk forlaget navn etter sin grunnlegger, og siden den tid har de vokst jevnt og trutt. Nå teller de 30 ansatte.

Forlaget er Norges sjette største forlag, og det største uavhengige forlaget uten eierinteresser i bokhandel, bokklubb, strømmetjenester eller bokdistribusjon.

Gjennom flere år har de vært den største utgiveren av sakprosa i Norge, men de satser også på skjønnlitteratur både for barn og voksne. Kagge har som mål å utgi bøker som vekker engasjement, kunnskapstørst og inspirasjon. På listene finner du en rekke kritikerroste og bestselgende bøker.

Alle de ansatte brenner for å hjelpe forfatterne til å skrive de beste bøkene, gi dem en lekker design og deretter få bøkene ut til så mange lesere som overhodet mulig.

Kagge Forlag ble etablert av Erling Kagge i 1996, under navnet Familievennen. I 1999 fikk forlaget navn etter sin grunnlegger, og siden den tid har de vokst jevnt og trutt. Nå teller de 30 ansatte. Høsten 2021 kjøpte et av Danmarks største forlag, JP/Politikens Forlag, 70 % av aksjene i Kagge Forlag, og ble dermed hovedeieren.

Kagges motto er: «Skal du bare lese én bok i år, bør du ta deg sammen».

Sjefredaktør skjønnlitteratur, Vidar Strøm Fallrø og arrangementsansvarlig Hanna Mansisto Haartveit. (Foto: Anne Lise Johannessen)

En mer kompakt liste, ser du her:
https://hverdagsnett.no/component/tags/tag/kagge