Skip to main content

Oktober 2021: Leste bøker

Oktober har vært en spennende måned. Ikke bare har jeg lest 5 gode bøker, som du kan lese mer om her. Jeg har også vært på et krimarrangement på Osterøy, litteraturkveld i Larvik og inspirasjonskveld i Sandefjord.

Les mer om arrangementene på Hverdagsnett, og i Hverdagsnettmagasinet

 

God natt, kjære av Aimee Molloy

 (2021) - Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Sam jobber som psykolog og har et fint hjemmekontor. Han er nygift med Annie, og de virker å ha et fint liv. Det er vanskelig å si så mye uten å røpe noe, så jeg lar forlagets tekst stå for hovedbeskrivelsen. Det jeg kan si er at denne boka vil lure deg gang på gang.

Perfekt for deg som liker psykologiske thrillere!


Grenseløs av Jørn Lier Horst

 (2021) - Leseeksemplar fra forfatteren

Ny Wisting-krim! Historien begynner med at William Wisting får en epost med emnet Regarding Astria. Det dreier seg om en jente som er savnet i jakten på å finne morderen til en australsk backpacker. Dette fører Wisting til Spania.

Bøkene om William Wisting er alltid gode og spennende. Godt og orginalt plott.


Polarsirkelen av Liza Marklund

 (2021) - Leseeksemplar fra Cappelen Damm

5 unge jenter har en lesesirkel, som de kaller Polarsirkelen. De møtes hver uke og diskuterer en bok som de velger etter tur. En kveld forsvinner en av jentene, og hun etterlater seg ingen spor. De andre går hver sin vei, og har ikke lenger nær kontakt. Førti år senere blir det funnet et lik, som man mener er jenta som forsvant.

Lesesirkel? Dette må jo være en perfekt bok for meg, var førsteinntrykket mitt. Det var også en fin historie, en sånn som hekter tak i deg fra start.


Bakeriet i Brooklyn av Ellen Vahr

 (2021) - Leseeksemplar fra Aschehoug

Thea jobber fortsatt for den rike Vanderbilt-familien i New York. En dag møter hun igjen Amanda, som hun ble kjent med på båten. Thea som er god på å bake, bestemmer seg for å satse alt, og sammen med Amanda kjøper hun et gammelt bakeri i Brooklyn. Det er bare det at Andrea har ikke helt de samme målene som Thea, og det skaper problemer for henne.

Hyggelig historie om en sterk kvinne som kjemper en kamp om drømmen og lykken.


Savnet av Vibecke Groth

 (2020) - Leseeksemplar fra Liv

Karianne, som har kreft, er gift med Jørgen. Hun synes at ekteskapet fungerer greit, men en dag får hun en telefon som gjør at ting ikke er helt som hun trodde. Etter det forsvinner Karianne, helt uten spor. Flere år senere blir mannen hennes helt plutselig funnet død.

Denne boka likte jeg :) Groth kommer med ny bok i januar, og det gleder jeg meg til!


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

Få med deg Hverdagsnettmagasinet!

Utgave 4 lanseres 1. desember

Meld deg på nyhetsbrevet, for å få bladet raskere - og ikke gå glipp av et eneste nummer:

August 2021: Leste bøker