Skip to main content

God natt, kjære

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Aimee Molloy
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Sam jobber som psykolog og har et fint hjemmekontor. Han er nygift med Annie, og de virker å ha et fint liv. Det er vanskelig å si så mye uten å røpe noe, så jeg lar forlagets tekst stå for hovedbeskrivelsen. Det jeg kan si er at denne boka vil lure deg gang på gang. Det var spesielt to store overraskelser som jeg ikke så komme.

Perfekt for deg som liker psykologiske thrillere - og som liker at du ikke forstår sammenhengen før det er nødvendig. Løp og kjøp, sier jeg bare :)

Boka er til salgs i dagligvarebutikker og kiosker fra 8. oktober.

Forfatter: Aimee Molloy
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 336
Format: Pocket
Originaltittel: Goodnight Beautiful
Oversatt av: Anita Garmannslund

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

En kjekk psykolog. Hans ensomme kone. Og i taket på hjemmekontoret hans: en ventil. Ville ikke du ha smuglyttet? (Jo, det vet du at du ville ha gjort!)

Sam og Annie er nygift og har akkurat lagt bak seg storbylivet i New York til fordel for en ny begynnelse i Sams søvnige hjemby lenger nord i staten ved samme navn. Det nye livet sammen som mann og kone blir ikke helt som Annie har sett for seg. Sam arbeider lange dager i psykologpraksisen han har i huset deres, og hun selv må tilbringe det meste av tiden alene. Det blir lange dager i kjedsomhet for Annie, helt til hun oppdager at gjennom en ventil i taket kan hun høre alt som blir sagt i rommet rett over kontoret hans.

Kona til apotekeren, som vurderer skilsmisse. Den velrenommerte malerinnen, som har en kjæreste som ikke er noe tess i sengen. Dagene blir plutselig fylt med spenning igjen, og alt går bra helt til den franske jenta i den grønne mini cooperen dukker opp, og Sam forsvinner sporløst.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

Les det nyeste nummeret av Hverdagsnettmagasinet her:

 

Cappelen Damm