Skip to main content

Nattklovnen

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: JR Henrixen
Leseeksemplar fra forfatteren

Vi møter igjen politiførstebetjent Jan Petter Salte i forfatterens tredje politikrim.  Her er det spioner som er på jakt etter informasjon, og Norge er et mål for en stor internasjonal cyberoperasjon. Boka kan leses frittstående.

Forlaget skriver:
Når internett blir et våpen. Norske myndigheter mottar informasjon om at Norge er mål for en stor, internasjonal cyberoperasjon. Samtidig er en spioner plassert og gjemt et sted i landet, på jakt etter informasjon om vårt nye, hemmelige nettforsvar. Politiførstebetjent Jan Petter Salte er en nidkjær familiefar og tidligere marinejeger. Salte ser ting andre ikke ser, men er henvist til å lede en etterforskergruppe som henlegger småkriminalitet. Nå skal en storstilt spionjakt snu opp-ned på livet hans.

Forfatter: JR Henrixen
Forlag: A1
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 458
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er Vestfold-forfatterens tredje krimbok. Han har tidligere skrevet De udugelige og Stålrosen. Boka har en nydelig innbinding med svarte sider. Også denne tredje boka er en god og spennende politikrim, og jeg anbefaler den gjerne videre.


Om forfatteren:
Jan-Robert Henriksen. Politietterforsker, jurist og komiker!? Forfatteren har jobbet 28 år som politimann. Som humorist har han avviklet flere enn 3500 show, produsert egne teatershow, spilt disse bl.a. på LATTER, Chat Noir og Edderkoppen, gjestet flere TV-program og produsert fem egne TV-show. Han har skrevet to humorbøker. NATTKLOVNEN er tredje bok i serien om en annerledes politigruppe. De to første har høstet strålende kritikker og 5-ere.

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Egne forlag