• Anne Lise Johannessen

Blogger mottar hets fra hele verden

Dere husker sikkert at jeg for to uker siden skrev om familien som kalte opp datteren sin etter et fotballag. Nå er det jo sånn at overskrifter ofte setter ting litt på spissen. Grunnen til navnevalget var jo ikke at hun for en hver pris skulle kalles opp etter favorittlaget - men at foreldrene synes at navnet var fint. Selv synes jeg navnet blir finere og finere for hver gang jeg hører det. Og selv om selve navnet også er forkortelsen til en engelsk sangtekst som blir brukt av et fotballag, så gjør jo ikke det noe når innholdet i sangteksten har et så fint innhold.

Familien hadde aldri sett for seg omfanget av navnevalget sitt. De endte opp i aviser over hele verden, og også Tv2 og utenlandske radiokanaler meldte sin interesse. Da begynte kommentarene å strømme inn, ikke bare på Pappagledes blogg - men på nettsider over hele verden. Det har vært postitive kommentarer, men det har også vært en del negative tilbakemeldinger. I starten gikk det på navn og spesielt supportere av Liverpool som synes dette var "helt bak mål". De skjønte heller ikke hvordan man skulle uttale navnet i Norge. Etterhvert begynte kommentarene å bli personlige og veldig stygge.

Kent Roger Solheim, som er mannen bak bloggen Pappaglede fikk til slutt så mange stygge kommentarer at han måtte sette på moderering på tilbakemeldingsfeltet på bloggen sin. Kommentarene går på han som person - men også den lille datteren på 1 måned får gjennomgå. Som blogger tar man selvfølgelig et valg om å dele livet sitt offentlig, og noen kommentarer kan man jo forvente å få - men det det er likevel ikke hyggelig å få hetsende kommentarer og trusler. Det er noe som heter "har man ikke noe pent å si, så kan man la være å si det". Det er nok en lærdom mange burde ta til seg.

Historien får stadig mediaoppslag.


Historien og bildene er trykket med tillatelse fra Pappaglede.

 

Anbefalt hobbybok:

Strikk med Line Langmo

Dette er en strikkebok som er en av grunnene til at jeg må lære meg å strikke :)

Line Langmo er stylisten bak kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz, og har skapt genseren norske jenter er ville etter å strikke. I denne boken får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Komfortable og herlige strikkeplagg som kan styles til fest eller hverdags. Dette vil garantert bli dine, barnas og kjærestens nye favorittplagg.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.