Skip to main content

Ensom er den som ikke er nummer én for noen

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Vibecke Groth
Leseeksemplar fra Forlagshuset i Vestfold

Historien starter på nyttårsaften. Det tilsynelatende vellykkede paret Nanna og Christian er i nyttårsselskap. Christian har vært veldig fraværende den siste tiden, og Nanna spør hva som er galt. Det viser seg at han har møtt en yngre kvinne, og vil skilles. Nanna, som er partner i et advokatfirma,  går en tung tid i møte, samtidig som hun jobber intenst med en dramatisk sak om farskap.

Dette var en bok som jeg likte godt. Det er en sterk historie om svik og styrke, som viser hvor sårbar man plutselig kan bli når noe uventet skjer.

Boka er i salg fra 10. januar.

I neste nummer av Hverdagsnettmagasinet, som kommer 1. februar, kan du lese første kapittel av denne boka.

 

Forfatter: Vibecke Groth
Forlag: Liv
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 392
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Nanna er nesten 60 år, bestemor, partner i et advokatfirma og lever et godt liv med villa på Oslos beste vestkant. En dag rakner alt; Christian, mannen hun har vært gift med i 30 år, forlater henne for en yngre kvinne. Nanna kjemper en intens kamp for å prøve å komme seg på bena igjen, samtidig som en av klientene hennes opplever et drama som Nanna tvinges til å ta del i. Dette er en intens og gripende roman om svik og svakhet, vennskap og styrke.


Om forfatteren:

VIBECKE GROTH (1947) er bosatt i Oslo. Hun har tidligere vært dommer i Borgarting lagmannsrett og partner i et av Oslos større advokatfirmaer. Groth debuterte i 2002 med boken En fredsmeglere død. Savnet er hennes femte kriminalroman.

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene må merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er dette MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg velger også selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken, og på hvilket tidspukt jeg gjør det. Det er viktige punkter for meg. Jeg er ikke tilknyttet noen forlag, eller bedt om å skrive noe.

Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har derfor INGEN økonomisk fordel, og heller ingen kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres kun av idealistiske formål, fordi jeg ønsker at gode bøker, skal nå ut til flere lesere.

 


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

Les det nyeste nummeret av Hverdagsnettmagasinet her:

 

Liv