Hverdagsnettmagasinet

Vi lanserer det digitale Hverdagsnettmagasinet. Vi planlegger seks utgaver i året. Meld deg på nyhetsbrevet under for å være oppdatert med utgivelsene og andre nyheter her på Hverdagsnett.

Nyhetsbrevet er selvsagt gratis, og mailadressene deres er helt trygge i systemet vårt.

*Antall nyhetsbrev begrenses til ett pr måned.

Utgave 1/2021

Utgave 1/2021 (01. juni 2021)

Innhold

Denne første utgaven inneholder artikler med flere spennende forfattere og bidragsytere. Myriam H. Bjerkli er i disse dager aktuell med boka Engelens fall. Tonje A. Lissandrin ga nettopp ut poesiboka Rød Sone. Lene Lauritsen Kjølner er snart aktuell med ny bok. Les intervju med alle tre i dette bladet.

I spalten ’forfatterprofil’ har jeg fått med debutanten Svanhild
Fosback Larsen. Hun bor i Arendal, og har nettopp gitt ut krimboka Forlist sjel. Historien i boka er lagt til Arendal- og Grimstadsdistriktet, og min mening er at den er veldig engasjerende.

Hva om du plutselig oppdager alvorlige feil med regnskapet i firmaet hvor du jobber. Hva gjør du da? Her får du lese historien til Gro Ødegård som opplevde akkurat dette.

For Sigrid Olsen og resten av familien tok livet en uventet vending, da moren valgte å melde seg inn i Jehovas Vitner. Mer om det i
spalten ”Din historie”.

Drømmer du om å ha ditt eget mikrobibliotek? Inger Henriksen i Sandefjord har fått til det i Sandefjord. Mer om dette og mye mer i magasinet som du kan lese helt gratis!

Gå heller ikke glipp av muligheten for å vinne fine bokpremier!

Join Our Team

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.