Skip to main content

Høstens krimnyheter 2022

  • Anne Lise Johannessen

Nå har jeg vært noen dager i Oslo og oppdatert meg på boknyheter. Dette er derfor ikke anbefalinger basert på min personlig mening, men bøker som forlagene snakket varmt om, og som jeg synes hørtes veldig interessante ut.

Jeg var fire dager i Oslo. Det var fire dager fyllt med spennende opplevelser fra morgen til kveld. Jeg var på to ulike bokarrangementer i hagen til Aschehougs villa på Frogner. Jeg har intervjuet en forfatter, tatt en bildeserie av en annen forfatter, snakket med ytterligere flere forfattere, vært på besøk hos ni forlag og hilst på flere av de ansatte der, vært på middag med en forfatter, blitt invitert inn i hagen til to kjente offentlige personer, vært på middag med en tidligere forelegger, samt hilst på "vanlige" folk, hvor jeg til og med sov en natt hos den ene :) (Dere vet alle selv hvem dere er, ingen nevnt ingen glemt osv...)

Bøkene er i flere sjangre. Siden krim er min "nummer en" starter jeg med det – selv gleder jeg meg iallefall veldig til å begynne på disse, og omtaler kommer selvsagt på nettsiden når de er lest. Dette er altså bøker fra de forlagene vi var innom, og som har kommet ut til nå, eller som kommer veldig snart.

Dette er fra ett av besøkene nevnt i denne artikkelen.

 

Noen av høstens krimbøker:

Det kommer flere bøker i løpet av høsten, men dette er altså utvalget som jeg tar med i mine anbefalinger nå :)  Selv om vi ikke var innom hos Forlagshuset i Vestfold nå, så har jeg jo vært der mange ganger før, tar derfor også med noen av bøkene jeg skal lese fra dem.

Feelgood kommer i morgen