Skip to main content

Litterære planer for høsten 2022

  • Anne Lise Johannessen

Da kan jeg endelig røpe at jeg har noen spennende dager i vente. Det blir en solid dose med litterært påfyll! I tillegg skal jeg også på The Well, som er et stort spasenter utenfor Oslo.

Artikler om alle arrangement kommer selvsagt i Hverdagsnettmagasinet.


Tønsberg

I august skulle jeg ha vært på Hagefest på Skjellvika her i Sandefjord, men måtte droppe det da det kræsjet med et familiearrangement. Les mer om fjorårets arrangementet her.

I august er det hagefest på Løkken i Tønsberg. I år er femte gang de arrangerer denne festen. Det kommer mange kjente forfattere, og jeg er der også. Les mer på denne linken.

Dessuten har jeg også en intervjuavtale med en forfatter.


Oslo

I september reiser jeg til Oslo for å være med på arrangementet Krim i hagen, som er et gratis arrangement i regi av Rivertonklubben. Arrangementet foregår i hagen til Aschehoug. Her kommer mange kjente forfattere, både på scenen og som gjester. En av dem, har jeg også en intervjuavtale med.

Dagen etter er det nok et arrangement i hagen til Aschehoug. Denne gangen er det i regi av Aschehoug. På scenen kommer Camilla Davidsson, Lucy Diamond, Ellen Vahr og Gudrun Skretting.

Foto: Dreamstime.com


Forlagsbesøk

De to neste dagene i Oslo, har bokinspirator Liv Gade og jeg booket inn mange private avtaler. Vi drar da på forlagsbesøk, og har forsøkt å få med oss så mange av dem som vi klarer.

Forlagene vi skal besøke er Cappelen Damm, Aschehoug, Gyldendal, Vigmostad & Bjørke, Samlaget, Press, Pitch, Kagge, Oktober og Font.

Det blir kjempespennende å høre om høstens nyheter. Selvsagt kommer også forlagene med i spalten Forlagsrunden i Hverdagsnettmagasinet. Det er planlagt møter med ytterligere to forlag til, men det kan jeg ikke si noe om enda. Dersom ikke deres forlag står på listen, så kontakt meg gjerne om dere vil ha besøk av oss.


Osterøy
Første helga i oktober, er det krimhelg på Fjordslottet hotell på Osterøy, utenfor Bergen. Det varer to dager, og er et årlig fast arrangement. Forfatterne varierer selvsagt. Les mer om årets krimhelg her. Fjorårets arrangement, kan du lese om her


Bibliotekarrangementer

Visste du at det ofte arrangereres bokarrangementer på bibliotekene? Det kan ofte være mange interessante ting som skjer der. Jeg er invitert på noen i løpet av høsten, mer info om det senere.


I det jeg skriver denne artikkelen, ser jeg at det også i år er planer om Bøkekrim i Larvik i oktober. Det skulle jeg veldig gjerne vært med på, men er usikker på om jeg klarer å få det til i år.


Arrangerer du et bokarrangement, og vil at jeg skal skrive artikkel? Kontakt meg :)