April 2022: Leste bøker

Da har det blitt mai allerede! I april nådde jeg å lese 5 bøker. Det kunne vært mer, men jeg var uheldig å pådro meg årets influensa da jeg var på påskeferie, og det var ingen spøk. Det var visst verre med influensa enn covid, sa en av mine medreisende som fikk det samme.

I april har jeg også vært med et team spøkelsesjegere på Dale psykiatriske sykehus. Artikkel fra det, kommer i neste magasin :)


Mellom linjene av Johanna Schreiber

Leseeksemplar fra Gyldendal

Emily er nyskilt fra Petter, og bor med sønnen Theo i en liten leilighet. Hun sliter med tilværelsen. Hun jobber som PR-strateg i et forlag, og mye av tiden hennes tilbringes der. Etter en stund får hun et forhold til Herman, som lager en tegneserie. Det forandrer livet hennes, men har hun nå fått det bedre?

Artig for en bokelsker å lese bøker hvor historien tar oss med innenfor bokrelaterte temaer, som her; i et forlag. Søt og lettlest bok.


Naboene

Leseeksemplar fra forfatteren

Alle husker vel 22. juli... og det som skjedde på Utøya. Denne boka tar for seg historien til naboene. Hvordan oppdaget de at noe galt skjedde på øya, og hva gjorde de for å bistå. Det har ikke vært enkelt for dem i ettertid. Mange av dem har fått store endringer i livet sitt, og sliter med det de opplevde. Det gjør det ikke noe bedre for dem at det har blitt reist et minnested tett på bostedet deres, hvor journalister og turister ofte kommer. 

Jeg leser mange bøker, også noen triste – men dette er en av de mer grusomme bøkene jeg har lest. Misforstå meg rett! Det er en veldig viktig bok, så jeg anbefaler alle å lese den!


Det siste han fortalte meg av Laura Dave

Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Hannah er gift med Owen, og har bonusdatteren Bailey. En dag blir Owen borte, og han etterlater seg en lapp til Hannah, hvor det står Beskytt henne. Bailey er tenåring, og har et litt turbulent forhold til stemoren, men nå er hun alt hun har. Hannah tar med Bailey til Austin, hvor de nøster opp i fortiden til Owen.

Selv om historien er ganske usannsynlig, stemte det som sto på forsida bra for meg; Pageturner.


Taus savanne av Sigbjørn Mostue

Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Even Stubberud har sluttet i jobben sin som soldat. I denne historien reiser han til Kenya for å bistå med å få tatt krypskytterne som dreper de utrydningstruede elefantene. Savannen er ikke farlig, får han høre på forhånd. Selvfølgelig skjer det en hel masse der, ting han ikke hadde forutsett på forhånd.

Dette er en krimbok full av spenning og action. Jeg anbefaler dere alle å lese den!


Sanatorium av Sarah Pearse

Leseeksemplar fra Gyldendal

Elin Werner er politietterforsker. Nå har hun imidlertid en pause fra jobben av personlige årsaker. Broren hennes skal ha en forlovelsesfest på et avsides hotell i de sveitsiske alper. Plassen er kjempefin, men har tidligere fungert som et sanatorium. Det blåser opp til storm, og gjestene blir avstengt på området. En morgen er kjæresten til broren borte, og flere lik dukker opp.

Historien er selvsagt lite troverdig, men det er en spennende og underholdende bok. 


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
August 2021: Leste bøker

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.