Skip to main content

November 2021: Leste bøker

November har vært en travel måned, og det ble kun 3 bøker – i tillegg til 40 julehefter. (De tre siste kommer snart som et tillegg).

 

En hund til jul av Lizzie Shane

 (2021) - Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Ally, som er fotograf i New York, er tilbake i hjembygda for å hjelpe besteforeldrene. De driver et omplasseringshjem for hunder, og nå har bystyret bestemt seg for å stoppe driftsstøtten. En dag da Ally er ute og tar bilder, glemmer hun å se seg for. Hun kræsjer inn i en gretten kjekkas og innholdet i kaffekoppen hennes havner på skjorta hans. Det blir et ublidt møte.


Jul i Sandøsund av Lene Lauritsen Kjølner

 (2021) - Leseeksemplar fra forfatteren

Sofie driver en bokhandel og kafé i Sandøsund, hvor hun også bor. Det trives hun godt med. Tanten hennes, Agathe forteller en dag at hun vil flytte til Spania, og at Sofie får huset hennes i gave. Hun får god hjelp av faren og hans franske samboer, Marcel som driver et hotell rett i nærheten. En dag får Sofie hilse på den nye kokken på hotellet, og det setter følelsene hennes i sving.

Boka er skrevet som en julekalender med historien delt inn i 24 kapitler. Språket er lett og muntert, som alle bøkene Kjølner skriver.


Til oss av Linn Skåber

 (2021) - Leseeksemplar fra Pitch

Dette er en nydelig og morsom bok, selv om den også har triste elementer i historiene. Språket flyter fint, og humoren ligger ligger på lur mellom linjene. De fantastisk flotte illustrasjonene i boka er laget av Lisa Aisato.

Dette er en kjempefin julegave som passer til både unge og eldre som liker å lese. Anbefales på det varmeste.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

Få med deg Hverdagsnettmagasinet!

Nytt nummer nå

Meld deg på nyhetsbrevet, for å få bladet raskere - og ikke gå glipp av et eneste nummer:

August 2021: Leste bøker