Skip to main content

September 2021: Leste bøker

Det er nesten flaut, men i september rakk jeg kun 4 bøker... men det har en grunn da :)

Jeg har begynt på journalistkurs. Det er intensivt og mye jobb, men man lærer masse, og du får med deg hovedinnholdet fra en vanlig journalistutdanning.  Les mer her https://www.journalistskolen.no/

Og så har jeg lansert tredje nummer av Hverdagsnettmagasinet. Her er det mye interessant innhold. Ta en titt her: Hverdagsnettmagasinet

 

Min elskedes ansikt av
Jean-Louis Adorsen

 (2021) - Leseeksemplar fra forfatteren

Denne boka er en samling med 15 lettleste romantiske noveller. I samlingen er det både helt nye og eldre noveller, den nyeste helt dagsfersk ved utgivelsen. En av historiene kan du dessuten lese i neste nummer av Hverdagsnettmagasinet.

Språket er uklanderlig. Alle novellene er fine og varierte med akkurat passe lengde – og jeg liker dem alle sammen.


Skrivekoden av Audun Farbrot

 (2019) - Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Drømmer du om å skrive artikler, leserinnlegg, bokomtaler, blogginnlegg eller andre tekster? Her får du 10 skrivenøkler som beskriver hva som må være på plass i teksten, og hvordan den bør utformes. Det er f.eks. stor forskjell på hvordan en tekst bør skrives på Twitter, Facebook, Instagram og epost. I boka får du tips og eksempler på mange ulike sjangre.

Dette synes jeg at var en oversiktlig bok, med mange gode skrivetips.


En etter en av Ruth Ware

 (2021) - Leseeksemplar fra Gyldendal

Firmaet Snoop, som er et trendy firma som har utviklet en app hvor man kan sjekke hva folk hører på akkurat nå, drar på tur til et avsidesliggende hotell oppe i høyde. Her skal de gå på ski og slappe av. Vi skjønner at det ligger noe å ulmer i kulissene, men får ikke helt tak på det. Og så, pang, smeller det. En av medeierne foreslår å selge firmaet. Da blir det dårlig stemning i gruppa, og flere blir rasende.

Elsker du psykologisk krim? Da må du lese denne. Historien kryper inn under huden din. Boka er vanskelig å legge fra seg.


Dommen av Jørgen Jæger

 (2021) - Leseeksemplar fra Strawberry Publishing

Familien Lunde er på tur, da hunden Lykke får teften av noe, og springer inn i skogen. Alexander på seks år løper for å lete. Faren finner Lykke, surret fast rundt en grein. Alexander er ikke å se. Tilfeldigvis er Ole Vik på tur i området, og får startet en leteaksjon. Bygdas nye journalist røper litt for mye informasjon i avisa. Dette får store konsekvenser. Plutselig forsvinner også en kvinnelig lærer, og Ole Vik og Cecilie Hopen får masse å henge fingrene i.

Husk å legge denne inn på leselista di nå i høst!


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

Få med deg Hverdagsnettmagasinet!

Utgave 4 lanseres 1. desember

Meld deg på nyhetsbrevet, for å få bladet raskere - og ikke gå glipp av et eneste nummer:

August 2021: Leste bøker