Skip to main content

Mai 2021: Leste bøker

Mai ble en dårlig måned, iallefall på lesefronten. Jeg kan ikke skylde på 17. mai eller bursdag - men det ble kun 5 leste bøker. 2 krimbøker, 2 romaner og en bok om vitaminer som jeg fikk lest. Den sistnevnte legger jeg ut omtale av i juni.

Denne måneden har det også gått bort en del tid på å lage et magasin, Hverdagsnettmagasinet ble lansert i dag. Du kan lese det her:

https://issuu.com/hverdagsnett/docs/hverdagsnett1_21

Hvis du vil lese mer om en enkelt bok, klikk deg inn for å lese hele omtalen.

 

 

 

Syndebukken - Sofie Sarenbrant

Cappelen Damm (2021) - Leseeksemplar fra forlaget

Emma Sköld er tilbake. Denne gangen etterforsker hun drapet på en ung gutt i nabohuset. Det er tydelig at det har vært innbrudd der, og vaskehjelpen blir hovedmistenkt. De finner fort ut at det er flere mistenkelige personer i saken. Og selvfølgelig dukker det også opp flere lik.

Plottet i denne boka er spennende. Historien er lettlest - og boka var lest ut på en drøy dag.


Tistelhonning - Sara Paborn

 (2021) - Leseeksemplar fra forlaget

Ebba jobber som coach, forfatter og talkshowvert, men etter at hun ble skilt daler populariteten hennes. Hun mister også sin faste spalte i et blad, men får et oppdrag om å intervjue en en eldre dame; Veronica som har vært lykkelig gift i over 60 år. Likevel klarer ikke Veroncia å glemme sin store første kjærlighet fra ungdomstiden, så intervjuet blir ikke helt som planlagt.

Dette er en søt, hyggelig og lettlest historie. Perfekt for deg som liker romantiske historier.


Snøstorm - Anders K. Smedstad

 Kontur (2017) - Leseeksemplar fra forlaget

Lucas går på teologistudiet, og planlegger å bli prest. En dag blir han kjent med Jonathan som selger dop, og får med Lucas på dette for å finansiere studiene. Nå blir det et liv med masse penger, hard festing og mange jenter. Blant dopkundene er det mange kjente og offentlige personer. En dag de skal levere til en rapper, finner de han skutt i boblebadet.

Dette er en veldig annerledes bok enn de som jeg pleier å lese. Historien er lettlest, orginal og spennende på sin måte. Deilig variasjon blant mylderet av andre bøker.


Den savnede søsteren - Lucinda Riley

Cappelen Damm (2021) - Leseeksemplar fra forlaget

Endelig er den her! Vi skal få vite mer om den syvende søsteren i serien. Det dukker opp litt info, og CeCe reiser til en vingård på New Zealand hvor den syvende søsteren muligens er sporet til. De treffer en ung jente som ikke kan hjelpe dem, men kanskje moren, Mary kan? Moren er imidlertid ute på en lang reise. CeCe reiser videre i sporene, men Mary blir alltid borte rett før CeCe rekker fram. 

Denne boka har jeg sett fram til i ett år :) Endelig en dag lå den i postkassa mi. Da var det bare å legge vekk andre bøker, og begynne på denne. Jeg liker denne serien, og selv om jeg ikke synes at denne er den beste i serien, er det likevel en god bok.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
Mai 2021 - Leste bøker