Skip to main content

Kvinnen uten ansikt

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Robert Dugoni
Leseeksemplar fra Gursli Berg

Andrea gifter seg med Graham. En dag avslører Andrea for Graham at hun har arvet et stort fond etter foreldrene som hun ikke kan bruke. Paret drar på klatretur, og Andrea forsvinner. Litt senere finner en gutt finner et lik i en krabbeteine. Liket viser seg å være Lynn Hoff. Ingen kjenner til henne. Tracy Crosswhite settes på saken. Etterhvert avdekkes det mistanke om identitetsforfalskning.


Forlaget skriver:
En gutt er ute og tjuvfisker om natten i Puget Sound, og opp av sjøen drar han et bur med det som ser ut til å være et kvinnelik. Tracy Crosswhite og hennes team fra drapsavsnittet i Seattle-politiet får oppdraget. Obduksjonen avslører at kvinnen har gått til dramatiske skritt for å skjule sin identitet. Hvem er offeret, og hvem er drapsmannen?

Detaljer som dukker opp om den drepte kvinnens fortid, fører til motstridende spor som forkludrer etterforskningen. Tracy avslører etter hvert brutalt svik og grådighet og finner seg selv nok en gang stilt overfor en drapsmann som ikke vil gi seg uten en dødelig kamp. 

 

Forfatter: Robert Dugoni
Forlag: Gursli Berg
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: The Trapped Girl
Oversatt av: Kurt Hanssen
Antall sider: 382
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er den fjerde boka om etterforsker Tracy Crosswhite, men ble likevel utgitt på norsk ett år før den tredje boka; Lysningen.  Det har ingen betydning for leseforståelsen hvilken rekkefølge du leser de to siste i.

De to første bøkene i serien er Min søsters grav og Siste åndedrag.

Jeg liker veldig godt denne serien. Tracy Crosswhite er en fin etterforsker som jeg liker godt. Forfatteren skriver med en lett penn. Historien er lett å følge og spennende fra du starter å lese. Flott krimbok. Dersom du ikke har fått med deg denne serien, så vet du hva du kan gjøre fremover :)

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Gursli Berg