• Anne Lise Johannessen

Vinduet (Tidsskrift)

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Fint tidsskrift for deg som er glad i litteratur. For litteraturstudenter tenker jeg at det må være en god idé å investere i et abonnement. Her får du mye info rundt litterære tekster.

Vinduet utkommer med fire numre i året.

Vinduet, Gyldendals tidsskrift for litteratur, er et av Norges eldste allmennkulturelle tidsskrifter, grunnlagt 1947 av Harald Grieg og redaktør Nic. Stang, som et ledd i gjenoppbyggingen av landet
etter andre verdenskrig.

Siden den gang har Vinduet hatt mange innflytelsesrike redaktører:
Johan Borgen, Brikt Jensen, Jan Erik Vold, Knut Faldbakken, Janneken Øverland, Jan Kjærstad, Merete Morken Andersen, Henrik Langeland, John Erik Riley, Audun Vinger og Kaja Schjerven Mollerin.

Nåværende redaktør er Preben Jordal. Silje Aanes Fagerlund er redaksjonssekretær, og i redaksjonen sitter Finn Iunker, Frode Helmich Pedersen, Kaja Schjerven Mollerin og Helene Uri.

nettsiden til Gyldendal får du oversikt over temaene i de ulike utgavene. Der har du også mulighet til å handle enkeltnumre.

Tidsskriftet har sin egen nettside her: http://www.vinduet.no/


 

Anbefalt hobbybok:

Maskespill - på tykke og tynne pinner

Mange sier at strikking er terapi, og her har du en bok som gir deg mange muligheter til det. Du får oppskrifter på gensere og jakker strikket i mangefarget garn og tykke pinner som du raskt strikker ferdig til bruk. Mer klassiske figurnære jakker på litt tynnere pinner får du også. Du får også tilbehør som luer, pannebånd og herlige skjerf.

Dette er forfatterens syvende bok, og hennes mål har vært å lage en strikkebok med enkle oppskrifter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.