Skip to main content

En sommer til leie

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Mary Kay Andrews
Leseeksemplar fra Bastion

Sommerlesning fra den internasjonalt bestselgende forfatteren Mary Kay Andrews!

De tre vennene Ellis, Julia og Dorie har vært bestevenner hele livet. En sommerferie leier de et feriehus ved sjøen. De har ulike grunner til å være der, men ett felles ønske: Å tilbringe en bekymringsfri sommer i hverandres selskap.

Det viser seg derimot at de ikke kjenner hverandre så godt som de trodde.

En dag stifter de bekjentskap med Madison, som flytter inn og leier et rom av vennegjengen.

Den svært tiltalende og sjarmerende mr Culpepper gjør ferien hakket mindre avslappende enn hva venninnene først hadde planlagt..


Forfatter: Mary Kay Andrews
Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2016
Originaltittel: Summer Rental
Oversatt av: Svein Svarverud
Antall sider: 464
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Morsom og lettlest bok som også er spennende. Kan det bli bedre :) Pocketformatet gjør at den er lett å ta med seg i veska slik at du kan benytte en ledig stund til å lese videre. Jeg ønsker meg en oppfølger til denne for å få vite hvordan det går videre med personene.

 

Forfatteren Mary Kay Andrews:
Mary Kay Andrews er født og oppvokst i delstaten Florida, USA. Hun er en svært driftig  og prisbelønnet forfatter, og hennes bøker har utallige ganger havnet på New York Times bestselgerliste.  Før hun ble en suksessrik forfatter var Andrews en anerkjent avisjournalist og hun har en grad i journalistikk fra The University of Georgia. Hun og ektemannen Tom bor nå Atlanta, Georgia, og sammen har de en sønn og en datter.

 

Bonnier