Skip to main content

Visning

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Sofie Sarenbrant
Boka er mottatt i julegave

Forlaget skriver:
Inviterer du fremmede hjem, med mindre du skal ha visning?

Morgenen etter at familien Göransson har visning i idylliske Bromma i Stockholm, finner den seks år gamle Astrid pappaen sin brutalt drept i gjesterommet. Ingenting tyder på innbrudd, og drapsvåpenet er en av familiens egne kjøkkenkniver. Kan noen ha gjemt seg i huset etter visningen? Det eneste som kan tyde på det, er at Astrid påstår at en fremmed klappet henne på kinnet i løpet av natten.

Forfatter: Sofie Sarenbrant
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2017
Originaltittel: Visning pågår
Oversatt av: Henning J. Gundersen
Antall sider: 352
Format: Pocket
Kilde: Fått i julegave


Min mening:
Tidligere har jeg lest Avdeling 73 av samme forfatter og gledet meg til denne boka.  Selv om jeg leste denne boka på stranda i Thailand, klarte den lett å holde på min konsentrasjon.

Tenk på det om du skal ha en visning, kan det være mulighet for at noen gjemmer seg i huset ;)

Lettlest og spennende historie.


Om forfatteren:
Sofie Sarenbrant (1978) har skrevet ti kriminalromaner. Den svenske forfatteren debuterte som forfatter i Sverige i 2010, har hatt stor framgang de seneste årene og ble kåret til «Årets krimforfatter» i Sverige i 2019. Bøkene er solgt til 14 land og har solgt over 2,5 millioner eksemplarer.

Forfatteren bor i Bromma i Stockholm med mann og to barn. Visning ble utgitt i Norge i 2017 og Avdeling 73 fulgte i 2018.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Cappelen Damm