Skip to main content

Kvinnen i lugar 10

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Ruth Ware
Boka er mottatt i julegave

Forlaget skriver:
Reisejournalist Lo Blacklock får drømmeoppdraget. Hun skal være med på et luksuscruise til de norske fjordene og skrive om det i reisemagasinet hun arbeider for.

Men reisen får en brå vending da Lo våkner av et skrik midt på natten, og fra lugarvinduet sitt ser hun en person bli kastet over bord.

Lo slår full alarm, men det viser seg at ingen er savnet, verken personale eller gjester. Lo blir usikker og forvirret; har hun drømt det hele? Eller er hun fanget på båten med en morder – og som eneste vitne?


Forfatter: Ruth Ware
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2017
Originaltittel: The Woman in Cabin
Oversatt av: Hilde Stubhaug
Antall sider: 366
Format: Pocket
Kilde: Fått i julegave av min sønn


Min mening:
Denne hadde jeg lenge ønsket å lese, og da jeg fikk den av sønnen til jul - bestemte jeg meg fort at den skulle få være med på tur til Thailand i mars.

Det viste seg at boka var perfekt strandlektyre. Boka var spennende og vanskelig å legge fra seg. Historien vekker nyskjerrighet og man vil bare lese videre for å forstå hva som har skjedd.


Om forfatteren:
Ruth Ware vokste opp i Sussex, England. Etter at hun var ferdig med studier ved universitetet i Manchester, flyttet hun til Paris, før hun til slutt slo seg ned i London. Hun har arbeidet som servitør, bokhandler, engelsklærer og informasjonskonsulent. Ruth Ware er gift og har to barn.

Andre utgivelser:
I en mørk, mørk skog (kriminalroman 2017) og De fire løgnerne.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Gyldendal