Skip to main content

Min julebok

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Helene Moe Slinning
Leseeksemplar fra Bonnier

Flott planleggings-/dagbok for famliens julefeiring. Her kan du notere ned alt om julefeiringa. Så er det bare å bla opp neste år, enten for å mimre - eller som en oppslagsbok.

Terningkast: 5

 

Forfatter: Helene Moe Slinning
Forlag: Bonnier
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 155
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar fra forlaget.

 

Forlaget skriver:

En vakker, praktisk og personlig utfyllingsbok for julen: Her kan du fylle ut deres tradisjoner og beste oppskrifter, samle huskelister og ønskelister og planlegge julen dag for dag, slik at boken blir et oppslagsverk over deres jul, som kan vare i mange år.
 
Denne boken er til deg som gleder deg til jul hele året, som ikke kan starte tidlig nok med forberedelsene, og som allerede har skuffen full av julelister. Men den er også til deg som synes det er mer enn nok å tenke på, og som trenger å få oversikt slik at du kan bruke tiden sammen med dem du er glad i.
 
Boken er en tradisjonshusker for deg som ønsker å huske hvordan dere feiret i fjor, og året før det. Og den er en planleggingsassistent for deg som trenger litt lavere skuldre.Om forfatteren:

Helene Moe Slinning har bakgrunn som journalist og arbeider nå som grafisk designer og illustratør. Hun er på sosiale medier kjent under navnet @smileull, men er nok mest kjent som den ene halvdelen av @Hagesnakkis - en av landet mest populære hagepodkaster og hageprofiler på Instagram.

 

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene SKAL merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er denne bokomtalen MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostnadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg blir ikke påvirket på noen måte, og jeg er ikke tilknyttet noe forlag. Jeg velger selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken jeg får og hvilket tidspukt jeg vil lese den. Dessuten velger jeg selv om (og hvor) jeg vil dele omtalen min. Bøker som jeg kjøper, eller får i personlige gaver, behandles på samme måte som leseeskemplarer. Dette er viktige punkter for meg for å kunne omtale en bok.

Jeg får ikke betalt for å skrive omtalen. Boka jeg har fått er stemplet med leseeksemplar, og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har altså INGEN økonomisk fordel, eller kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres av idealistiske formål, fordi jeg ønsker å inspirere til at gode bøker, skal nå ut til flere lesere.

 Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye bøker,
bokomtaler, forfatternytt, intervjuer og mye annet
Hverdagsnett (Gruppe for nettsiden) Hverdagsnettmagasinet (FBside for magasinet)
Hverdagsnettmagasinet  (Gruppe for magasinet) Instagram
  Tiktok Bokormen (Generelt om litteratur)
Debatt om litteratur og bokbransje

 

 Rene bokgrupper:

Krimbøker Lesetips for bokelskere
Bokskatter bortenfor bestselgerlistene Lesedilla
 Leseglede Lesegruppa
God Bok!

 Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Bonnier