Skip to main content

Tidsfikserne og julefeiringen

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Frode Eie Larsen og Jenny Lindqvist
Leseeksemplar fra Zeppelin

Ny bok om Tidsfikserne, Sigurd og Anne. Denne gangen klusser Tidstyven med julefeiringene. Sigurd og Anne må derfor reise tilbake til det året da juletradisjonene oppsto. I tillegg må de en liten tur innom Nordpolen, til julenissen.

24 kapitler som kan brukes som høytlesingskalender for de små, eller leses selv for de større. Fin julebok med nydelige illustrasjoner.


Forfatter: Frode Eie Larsen
Forlag: Zeppelin
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 82
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar fra forlaget

 

Forlaget skriver:

OM DE IKKE FÅR RYDDET OPP I ROTET TIL TIDSTYVEN, ENDRES HISTORIEN ...

Sigurds favoritthøytid er julen, men den står i fare for å forsvinne eller blir totalt forandret. Tidstyven lusker nemlig rundt et sted i historien ...

Tidsfikserne Sigurd og Anne må nok en gang reise tilbake i tid. Denne gangen fører jakten på Tidstyven dem til ulike land og tider, da flere av de mest kjente juletradisjonene våre oppsto. Og hvordan er det egentlig med julenissen ... Finnes han?

Med 24 kapittel kan boken leses som en adventsfortelling, dersom du klarer å lese bare ett kapittel hver dag.

Om forfatteren:

Frode Eie Larsen er en norsk kriminalforfatter som bor i Larvik. Han er utdannet diplommarkedsfører fra NMH/BI, og har blant annet arbeidet som eventsjef for Larvik Håndballklubb. Han debuterte som forfatter i 2011, med Hemmeligheten, på Liv forlag, og har siden skrevet mange flere bøker.

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene SKAL merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er denne bokomtalen MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostnadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg blir ikke påvirket på noen måte, og jeg er ikke tilknyttet noe forlag. Jeg velger selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken jeg får og hvilket tidspukt jeg vil lese den. Dessuten velger jeg selv om (og hvor) jeg vil dele omtalen min. Bøker som jeg kjøper, eller får i personlige gaver, behandles på samme måte som leseeskemplarer. Dette er viktige punkter for meg for å kunne omtale en bok.

Jeg får ikke betalt for å skrive omtalen. Boka jeg har fått er stemplet med leseeksemplar, og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har altså INGEN økonomisk fordel, eller kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres av idealistiske formål, fordi jeg ønsker å inspirere til at gode bøker, skal nå ut til flere lesere.

 Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye bøker,
bokomtaler, forfatternytt, intervjuer og mye annet
Hverdagsnett (Gruppe for nettsiden) Hverdagsnettmagasinet (FBside for magasinet)
Hverdagsnettmagasinet  (Gruppe for magasinet) Instagram
  Tiktok Bokormen (Generelt om litteratur)
Debatt om litteratur og bokbransje

 

 Rene bokgrupper:

Krimbøker Lesetips for bokelskere
Bokskatter bortenfor bestselgerlistene Lesedilla
 Leseglede Lesegruppa
God Bok!

 Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Små forlag