Skip to main content

Legg et puslespill (1000 brikker)

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Chrom:

Spillet er sponset for vurdering av Chrom

I romjula fikk vi prøve oss på et puslespill med 500 brikker. Det ga mersmak, så i påska planla vi å legge et puslespill med 1000 brikker som familieaktivitet.

Vi fikk tilsendt et puslespill fra Chrom - med et fint motiv fra San Fransisco, veldig artig siden vi kjørte forbi det stedet hvor motivet er fra når vi var på bilferie i California for noen år siden.

Mandag før påske henta jeg pakken, og planen var å bruke noen påskedager på å pusle. Mona ble derimot veldig ivrig allerde når jeg hadde henta pakka, så det var bare å sette i gang med en gang. Også dette puslespillet gikk greit å legge på stuebordet. Sist vi pusla manglet det en brikke, så denne gangen var vi veldig nøye med at ingen av brikkene kunne snike seg under sofaen eller noe sånt.

Det første vi gjorde var å hente noen bokser på kjøkkenet, og sortere alle brikkene. De ble sortert etter hjørnebrikker og etter farger. Underveis ble de også sortert etter form.

Jeg fikk oppgaven å pusle sammen det blå i ramma, mens Mona begynte på det grønne, men innen jeg var ferdig med toppramma, hadde hun allerede lagt ferdig både bunn og de to sidene. Jeg tror ikke hun var så veldig imponert over kunnskapene mine.

Det er lett å bli hekta på puslespill, og Mona hadde vanskelig for å ta pauser. Etter en dag hadde hun puslet ferdig alle husene i forkant av motivet og deler av de bakerste høyhusene. Så kunne jeg ta himmelen, mente hun. Der var det veldig mange like - blå - brikker. Det endte opp med at Mona tok det også. På 3 dager var hele puslespillet komplett.

 

Det som er litt rart var at det også denne gangen manglet en brikke. Vi har lett overalt - under stuebordet, under sofaer og under seksjon - ingen brikke.

Moro var det uansett, og et veldig fint motiv.

Navn: Painted Ladies, San Francisco
Merke: Ravensburger
Antall brikker: 1500Chrom
har en egen nettbutikk hvor de selger puslespill og brettspill. Her kan du velge å vrake i puslespill med veldig mange fine motiv. De er inndelt i voksenpuslespill og barnepuslespill, og deretter sortert etter antall brikker, så det er lett å finne et puslespill du har lyst på. De selger også tilbehør som puslematter, puslekoffert m.m.

 

 

Dette spillet er levert fra Chrom

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.