Skip to main content

Grandmother's room - 1000 brikker

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Brettspill.no

Denne serien puslespill fra Schmidt er morsom. De kalles Secret puzzle, og det er 15 ting som er ekstra på det endelige puslespillet i forhold til hva som er på bildet - så det er spennende å pusle motivene :) Brikkene til Schmidt er fine og tykke, og de er i sterke farger som får humøret opp med en gang man åpner esken.
 
Jeg begynner som vanlig med å sortere ut rammebrikkene, og deretter grovsorterer jeg på farger.
 
I tillegg til en ivrig pusler, så elsker jeg krimbøker - og er også bokanmelder. Denne helga arrangererte Cappelen Damm krimfestival. Grunnet Covid, så ble hele messa i år digital. Det passet i grunnen utmerket for meg. Da kunne jeg sitte hjemme og se alt på pc - og samtidig legge et puslespill!
 
Motivet var veldig fint og morsomt. Det er morsomt når det dukker opp overraskende detaljer som ikke er på esken. Jeg ble så engasjert at jeg glemte å ta noen særlige bilder underveis... plutselig var hele puslespillet ferdig lagt.
 
Jeg tror uansett at jeg ikke skal legge ut bilder av det ferdige motivet, for da ødelegger jeg jo overraskelsen for andre som skal kose seg med dette puslespillet. En bitteliten sniktitt skal du likevel få, uten at det røper så veldig mye.
 
 
Husk å ha litt kake i hus når du legger dette motivet da, da er lett å bli fristet :)
 
Jeg har også to andre puslesill i denne serien, som jeg gleder meg til å legge. De kan du se bilder av lenger ned i artikkelen.
 

Navn: Grandmother's room
Merke: Schmidt
Antall brikker: 1000 (40 x 25 brikker)
Størrelse: 48 x 34 cm

Jeg brukte 2 dager på dette puslespillet

 

 

Dette spillet fra Schmidt er levert fra brettspill.no

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.

 

Andre puslespill som jeg har i denne serien: