Skip to main content

I am lil' llama - 100 brikker

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Toy:

Dette artige puslespillet med 100 brikker er beregnet fra 5 år og oppover.

Det er et annerledes puslespillkonsept hvor du pusler formen på dyret - og ikke et bilde i en ramme. Selv om det er et barnepuslespill, så ikke forventent at det er superlett. Men når man har funnet ut av opplegget, så er det et veldig morsomt puslespill å legge. Jeg brukte en time på det første gangen jeg forsøkte dette merket.

Jeg kan lett se for meg at når ungene var små - så kunne dette vært fint og limt for å ha som veggpynt, eller bare lagt det pent ned i esken igjen for å pusle flere ganger.

I esken følger med en plakat og noen fakta om det dyret som er på motivet. Puslespillet er altså ikke bare en fin aktivitet, det er også lærerikt.

I serien finnes mange ulike dyr, og for de litt eldre (fra 10 år), finnes puslespill med flere brikker kun med dyrets hode.

Jeg likte godt disse puslespillene. Veldig artig konsept.

Dette puslespillet distributeres i Norge av Toy. Dersom du vil ha mer informasjon om hvor du kan få kjøpt det, ta kontakt med distributør  på telefon: 48 11 88 78.

 

 

Navn: I am Lil' Llama
Merke: Madd Capp
Antall brikker: 100
Størrelse: 54,6 x 83,8 cm

Jeg brukte 1 time på dette puslespillet

 

 

 Dette spillet er levert fra Toy

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.