Skip to main content

London - 500 brikker

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Clementoni:

Da jeg fikk dette puslespillet fra Clementoni, så var jeg spent. Her var det mye rosa, og det kunne bli vanskelig, tenkte jeg. Det gikk likevel greit. Brikkene holdt god kvalitet, og de klikket fint på plass der de skulle. Du merket fint om noen ble lagt feil. Brikkene henger også fint sammen, slik at det er lett å flytte rundt på sammensatte deler som man pusler underveis.

Her var det varierende form på brikkene, mange "flerfotinger" og "klumpføtter" som jeg kaller dem ;)

Jeg likte godt dette puslespillet - både motivet og brikkene. Det viste seg at det manglet en brikke. Det er da lett å tenke at man da har mista den selv. Det kan ikke være tilfellet her. Jeg sitter på det samme faste kjøkkenbordet og pusler. Det er ingenting annet der enn puslespillet. Under er det gulv uten teppe, og der er den ikke. Den kan ikke være i magen på støvsugeren, da jeg ikke har støvsuget mens jeg puslet dette motivet. Heldigvis har Clementoni en ordning om man mangler brikker. Det ligger et ark i esken hvor det står fremgangsmåte for hva man gjør.

Navn: London
Merke: Clementoni
Antall brikker: 500 (25 x 20 brikker)
Størrelse: 48 x 37 cm

Jeg brukte 1 dag på dette puslespillet

 

 Dette spillet er levert fra Clementoni

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.