Skip to main content

Get that cat!

  • Anne Lise Johannessen
Spillet er mottatt for vurdering av Jumbo

Dette puslespillet kunne jeg nesten ikke vente med å begynne på. Jeg har gledet meg masse til å begynne på det. Jan Van Haasteren har så mange morsomme motiver, og dette er en av motivene som jeg liker best.

Den deilige lukten av et helt nytt puslespill strømmet mot meg i det jeg åpnet esken. Jeg hadde aldri lagt puslespill av dette merket før, men jeg oppdaget fort at brikkene var tykke og fine og holdt god kvalitet.

Som vanlig startet jeg med å sortere ut rammebrikkene før jeg tar for meg resten av brikkene. Denne gangen gikk det kun i grovsortering av farger, og etterhvert som jeg fikk unna noen brikker - ble det ny sortering på mennesker og hunder i en boka, mur i en annen og himmel i en tredje boks.

Når jeg begynner å pusle starter jeg også med ramma. Det synes jeg at er et fint utgangspunkt som gir en god oversikt over bl.a. størrelsen på motivet og ofte også plasseringen av enkelte gjenstander.

Jeg har hørt at noen av figurene på motivene til Jan Van Haasteren er gjennomgangsfigurer. Det kan jeg ikke vurdere på dette motivet da det er det første jeg legger av dette merket.

 
 
Navn: Get that Cat!
Merke: Jan Van Haasteren
Antall brikker: 1000 (40 x 25 brikker)
Størrelse: 68 x 50 cm


Jeg brukte 2 dager på dette puslespillet.

 

 

Dette spillet er levert fra Jumbo

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.