Skip to main content

Farmer's Market

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Jumbo:

Nytt puslespill ble påbegynt på en mandag. Denne gangen er det Farmer's Market fra Falcon som jeg vil prøve meg på. Det er igjen 1000 brikker, det føler jeg er akkurat passe - både når det gjelder utfordring og for at jeg skal bli ferdig innen rimelig tid.

Det er noe med det å pakke opp et nytt puslespill. Det er spennende å ta av lokket på esken og se på brikkene for så å begynne på sorteringsjobben. For å ikke snakke om den deilige lukten som noen puslespill omgir seg med.

Falcon har utrolig mange fine motiver. Om ikke det er nok, så ser de også ut til å ha tykke, fine brikker. De gir godt inntrykk og oser av kvalitet.

Jeg setter i gang med godt mot og fikk god hjelp fra Fred Are. Dette puslespillet har mange detaljer, og vi lette og lette etter de spesielle brikkene. Noen ganger kan man kjenne på det at det kanskje er like greit å gi opp. Noen brikker var vanskelige å finne, men plutselig dukket de opp underveis likevel. Det å få på plass siste brikke i et puslespill, gir en deilig følelse av mestring, og glemt er all frustrasjon - for det er jo egentlig ganske gøy!!!

 

 
Dette puslespillet hadde mange morsomme detaljer. Her er noen utsnittsbilder:

 

Navn: Farmer's Market
Merke: Falcon
Antall brikker: 1000 (40 x 25 brikker)
Størrelse: 68 x 49 cm

Jeg brukte ca 1 uke på å legge dette puslespillet.

 

Dette spillet er levert fra Jumbo

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.