Skip to main content

Grimstad - 1000 biter

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Puslespill.org:

Som jeg fortalte i en tidligere artikkel om puslespill, så ble jeg kontaktet av Puslespill.org. De lurte på om jeg ville pusle noen av deres puslespill, og det ville jeg selvfølgelig. Dette puslespillsselskapet samarbeider med lokale fotografer og lager puslespill med vakre bilder fra norske steder. Jeg fikk velge to puslespill av dem. Siden de var tomme for det med motiv fra Sandefjord, valgte jeg Mølen og Grimstad.

Som unge studenter, så bodde jeg og samboeren (som han var da, og som jeg senere ble gift med) fire år i Grimstad. De to første årene gikk han på høyskolen der, og de to siste årene var det jeg som var student. Grimstad er en veldig koselig by, og vi likte godt å bo der - derfor var det hyggelig å pusle dette motivet.

Mona startet friskt med å legge klar ramma, og Adrian satte sammen noen av havets brikker når de var innom på middag her den søndagen som jeg startet på dette. Det er mye små detaljer i dette puslespillet, og jeg skal innrømme at jeg igjen tenkte at jeg hadde tatt meg meg en uløselig ufordring - men jeg visste at det har jeg tenkt før, og det går bra til slutt.

Nøyaktig en uke etter at jeg startet, ble jeg ferdig med siste brikke. Anders bidro med en hel brikke, ellers var det jeg som puslet alene.

Også dette puslespillet valgte jeg å lime sammen, slik at jeg kan ha det på veggen.

Puslespill.org har veldig tynne brikker. Det er også litt uvant at de er hvite på baksiden. Brikkene er av god kvalitet og jeg likte godt å pusle dette puslespillet. Jeg liker også godt at det ligger med et bilde av puslespillet oppi esken.

Navn: Grimstad
Merke: Puslespill.org
Antall brikker: 1000
Størrelse:
Tidsbruk: 1 uke

Siden det var så mye detaljer, så var det kjekt å ha en på sidelinja, som passet på at alt ble riktig.

 

 

 

Dette spillet er levert fra Puslespill.org

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.