Skip to main content

Det ville vesten - 1000 biter

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Jumbo:

Fra den ene ytterligheten med svært få detaljer til den andre.. Dette puslespillet fra Jumbo er proppfull med artige detaljer. Man må studere hele motivet i detalj for å få med seg alt som skjer på bildet.

Brikkene var store, tykke og behagelige. Av alle puslespillene som jeg har lagt til nå, må jeg si at dette var de mest behagelige brikkene og kjenne på. Jeg ble i godt humør når jeg sorterte de og kjente på de i hånda. Utformingen av brikkene med de morsomme detaljer er en positiv ting. Når det er sagt, så virker det som om brikkene kan passe flere steder - så det ble noe feilplassering av brikker i starten. Noen av brikkene satt godt fast i hverandre, og papiret løsnet litt på en av de.

Denne gangen grovsorterte jeg brikkene etter farge; blått, gult, brunt, rødt og diverse. Ettersom motivet kom på plass, var det lettere å finsortere etter ulike gjenstander som f.eks. bøfler, mennesker, treverk osv.

Motivet hadde sterke og friske farger - og vi bare digget det. Jeg ser at det finnes en serie med temaet Pieces of history fra Jumbo - og jeg ønsker meg virkelig flere av disse.

Jeg startet så vidt opp med å legge ramma på fredag ettermiddag. Mona stakk innom en tur, og plutselig hadde hun overtatt og lagt ramma ferdig i en fei. Anders var også bortom og fant noen brikker innimellom. Fred Are likte dette motivet godt, og var en ivrig medhjelper. Da jeg var nesten ferdig på søndag kveld, og bare manglet bøflene, kom Mona innom igjen - og på veldig kort tid var motivet komplett. Dette må virkelig sies å ha vært et morsomt familieprosjekt.

Fortsett med sånne morsomme motiver, Jumbo!

 

Navn: Pieces of history: Det ville vesten
Merke: Jumbo
Antall brikker: 1000 (40 x 25 brikker)
Størrelse: 70 x 50 cm

Jeg brukte en helg på å legge dette puslespillet.

 

 

Dette spillet er levert fra Jumbo

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.