Skip to main content

Paris Street Life: 1500 brikker

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt i gave fra Boardgamer.no:

Da det siste puslespillet som vi la manglet en brikke, fikk vi velge oss et nytt hos boardgamer.no. Valget falt da på dette; Gater i Paris fra Anatolian. Det var et motiv som jeg likte godt.

Jeg valgte å gå ned til 1500 brikker igjen, da jeg synes at 2000 ble i meste laget. Dette puslespillet regnet jeg med å pusle helt alene. Mona jobber mye nå om dagen, og Anders tror jeg har gitt opp puslingen litt. Han var likevel flink å hjalp til litt i innspurten.

Denne gangen brukte jeg litt tid på sorteringsarbeidet. Det regnet jeg med å ha igjen for utover puslingen. Jeg sorterte ikke utelukkende etter farge, men valgte heller å sortere etter gjenstander, feks bygninger, himmel, blomster, biler, og andre spesielle gjenstander.

Jeg begynte med ramma som var ganske enkelt å få på plass.

Deretter gikk det slag i slag. Totalt tok det meg fire og en halv dag å legge dette. Hver morgen tok jeg et nytt bilde som viste framdriften. Det er ganske gøy, for da ser man virkelig at det går framover.

Og endelig var det ferdig :)

 

Navn: Davidson: Paris Street Life
Merke: Anatolian
Antall brikker: 1500
Størrelse: 60 x 85 cm (30 x 50 brikker)

Hvor lang tid tok det egentlig å legge 1500 brikker?
For meg tok det 4,5 dager.

Hvor mye plass trenger man til et puslespill med 1500 brikker?
Målene på puslespillet ferdig puslet er 60 x 85 cm. Antall brikker er 30 den ene veien, og 50 den andre.

 

Dette spillet er mottatt i gave fra Boardgamer.no

Selv om jeg har fått spillet i gave, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.