Skip to main content

Legg et puslespill (2000 brikker)

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Boardgamer.no:

Denne gang ville vi prøve oss på 2000 brikker. Vi har aldri puslet et så stort puslespill før, og ante ikke hva vi bega oss ut på.

Siden jeg skulle bort to uker i desember, ville jeg egentlig vente til etter jul med å starte på dette puslespillet, men Anders og Silje var veldig ivrige etter å komme i gang. Før jeg nesten visste ord av det, hadde de satt sammen ramma, og puslet deler av himmelen. Så ble det stopp, og de slet med å komme videre. Jeg, derimot, ga ikke opp.

Mona var var aktiv i starten og puslet stadig sammen noen brikker, men for det meste var det jeg som satt med det. Det er så gøy og engasjerende å legge et puslespill. Man må liksom bare fortsette for å få den neste brikken på plass.

Da jeg var bortreist hadde faktisk ungene fått noen brikker på plass. I innspurten hjalp også Fred Are til en del. Så et puslespill er en sosial familieaktivitet, selv om ikke alle sitter og pusler på en gang, så har man en felles aktivitet hvor alle drar lasset bit for bit.

Til slutt viste det seg at det manglet en brikke. Det hadde ingen betydning for oss, men importøren opplyser at de i sånne tilfeller sender ut et nytt sett med brikker om man ønsker det.

Nå skal vi ha en puslefri juleferie, så kommer vi tilbake med nye puslerier senere i 2021.

Navn: Kim: Flukten
Merke: Anatolian
Antall brikker: 2000

Hvor lang tid tok det egentlig å legge 2000 brikker?
For oss tok det rett i underkant av en måned, men nå skal det sies at jeg også var bortreist 2 uker av denne tiden.

Hvor mye plass trenger man til et puslespill med 2000 brikker?
Som dere ser på bildet, fyller puslespillet neste hele kjøkkenbordet. Målene på puslespillet ferdig puslet er 95x66 cm.

 

 

 

Dette spillet er levert fra Boardgamer.no

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.