Skip to main content

Første date

  • Anne Lise Johannessen
Spillet er kjøpt på Norli

I dette spillet skal du foreslå den perfekte date'n til en av motspillerne dine. Alle spillerne har fem kort som hver beskriver en mulig drømmedate. I tillegg har alle også to svarte kort som presenterer en dårlig date/egenskap, såkalte Red flags.

Man spiller ved å legge ut to kort som man mener er den perfekte date'n – MEN... så skal sidemannen legge til et dårlig kort på ditt forslag. Dette kortet ødelegger ofte den perfekte opplevelsen.

Hver spiller skal argumentere for hvorfor akkurat deres date er den beste, til tross for den dårlige siden. En person spiller singel, og skal etter en totalvurdering velge den beste daten. Rollen som singel går på omgang.

Spilleren som har foreslått daten som blir kåret som til vinner, beholder red flags-kortet. Dette teller som ett poeng.

Man spiller så lenge man vil. Vinneren er den som har matchet flest single i en drømmedate, altså den som sitter igjen med flest svarte kort.

Dette var et veldig ok spill. Mange artige kort, og noen dumme. Det kommer også situasjoner hvor red-flagsene faktisk er positive for noen, siden folk har ulike preferenser. Noen av kortene er ganske like.

Vi var fem voksne som spilte, i alderen 22-58. Vi synes det var mye moro med spillet, og likte godt det å argumentere for at den single skulle velge datene.