Cold Cases

  • Anne Lise Johannessen
Spillet er mottatt av Jørn Lier Horst.

Jørn Lier Horst skriver bøker om etterforsker William Wisting. Her kan du gå i hans spor. Hvem er smartest, Wisting eller tyvene?

Dette var et fint og morsomt spill. Litt annerledes enn de vanlige brettspillene. En av spillerne er Wisting, og de andre er tyver. Tyvene og Wisting har hvert sitt spillebrett. Det er en magnetplate, hvor man sitter på hver sin side av spillebrettet. Man skal ikke se hverandres tavle. For å bevege seg rundt på brettet, bruker man terninger, og flytter brikken sin ut fra hva terningen viser.

Vi som spilte var Fred Are, Mona, Adrian og meg. Jeg ble utvalgt til å være Wisting, mens de andre var forbrytere. Det er litt vanskelig å være Wisting, og sånn skal det vel være, men jeg klarte iallefall å arrestere to av forbryterne minst en gang. Vinneren er den som først blir kvitt sine spor. Denne gangen ble det Adrian.

Det eneste vi synes var litt vanskelige var at veggene rundt fengselet var litt uklare. De kunne med fordel også vært grå, sånn som de andre sperringene.

Vi anbefaler gjerne spillet videre. Fint familiespill nå i påska!
 
Se nærmere på spillereglene her:
https://www.youtube.com/watch?v=wwXywTwrD0U

 

Tilfeldig artikkel:

Hekta på hullstrikk
: BOKOMTALE: Hekta på hullstrikk av Denise Samson. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler.

Lær deg teknikkene og finn dine favoritter. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.