• Bibbi Strocka Nyheim

Kremtopper

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Her kommer et prosjekt for med High Tea design digi ark. Jeg har laget en eske til kremtopper og brukt Envelope Punch Boardet til det.

 

Arket er 24,3 x 24,3 cm og scores/punches på 8,3 og 12,4. Deretter bruker man det lille nebbet som skal flukte med forrige scorlinje og scorer/puncher på to linjer rundt hele arket. Man måler altså bare første gangen.

 


Når arket er ferdig punchet/scoret klipper man opp slik at man kan lime arket til en eske.


Limer bare to av flappene og deretter putter jeg kremtoppesken inni og limer 3 av sidene over hverandre slik at det blir en slags konvolutteske.


Jeg klipper av den spissen som blir stående i midten når esken er lukket, men det er valgfritt om en ønsker det.

Deretter har jeg pyntet med Maja Design papir, vintage tag fra High Tea Design, pebbles, glitterscroll, snøfnuggcharms, hjørnestempel og bånd.

Det lille God Jul hjertet er fra Kreativ Hobby.

 

Ha en fin førjulstid!

 

High Tea Design

Anbefalt hobbybok:

Mønsterstrikk

Veldig fin bok med innføring i mønsterstrikk og diagrammer til mange morsomme mønstre.

Her er vakre, grafiske mønstre, morsomme figurer, bølger, tegn, snirkler og snurrer. Moderne strikkemønstre inneholder hele 200 nye mønstre du kan bruke i dine strikkeprosjekter. Her er oppskrifter på fem tøffe design hvor du får se mønstrene i bruk i ferdige plagg. Du får også massevis av nyttige tips dersom du vil strikke mønster med flere farger og ikke har gjort det før.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.