• Bibbi Strocka Nyheim

Kremtopper

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Her kommer et prosjekt for med High Tea design digi ark. Jeg har laget en eske til kremtopper og brukt Envelope Punch Boardet til det.

 

Arket er 24,3 x 24,3 cm og scores/punches på 8,3 og 12,4. Deretter bruker man det lille nebbet som skal flukte med forrige scorlinje og scorer/puncher på to linjer rundt hele arket. Man måler altså bare første gangen.

 


Når arket er ferdig punchet/scoret klipper man opp slik at man kan lime arket til en eske.


Limer bare to av flappene og deretter putter jeg kremtoppesken inni og limer 3 av sidene over hverandre slik at det blir en slags konvolutteske.


Jeg klipper av den spissen som blir stående i midten når esken er lukket, men det er valgfritt om en ønsker det.

Deretter har jeg pyntet med Maja Design papir, vintage tag fra High Tea Design, pebbles, glitterscroll, snøfnuggcharms, hjørnestempel og bånd.

Det lille God Jul hjertet er fra Kreativ Hobby.

 

Ha en fin førjulstid!

 

High Tea Design

Anbefalt hobbybok:

Strikk svenske mønster

Norden har en rik og fantastisk skatt av tradisjonelle flerfargemønster for strikking. Her viser den svenske strikkedesigneren Maja Karlsson fram 40 av de flotteste svenske mønstrene og forvandler dem med hjelp av pinner og garn til nye, vakre plagg.

Maja Karlsson har overført mønstrene i boken på 22 strikkeplagg av varierende vanskelighetsgrad – alt fra sokker og votter til gensere og lusekofter. La det vakre bildematerialet vekke strikkelysten, og slipp fantasien og skaperkraften løs! For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til at den kan få gå i glemmeboken.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.