• Anita Sæterdal

Søm på kortet

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Noen ganger ønsker jeg meg noen stempel som er litt annerledes, ikke supersøte, men likevel fine. Oddball på Etsy er et sted å gå for å finne stempel litt utenom de vanlige. Stempelet jeg har brukt på dette kortet heter “Big Eye Graffiti Artist Girl Aya» tegnet av Lizzy Love.
Jeg er veldig glad i å fargelegge motiv med mine promarker, så jeg starter alltid med det. Denne gangen ønsket jeg å bruke sterke farger, og så ville jeg fargelegge bakgrunnen, da det er vanskelig å klippe ut alle de små detaljene.

Det neste er å finne frem ark i passende farger. Om du synes det er vanskelig, så oppfordrer jeg til å finne frem et fargehjul f.eks. på internett, velg deg to farger som enten står ved siden av hverandre, eller direkte ovenfor hverandre. Den rosa/lilla fargen på klærne er på motsatt side av en gulgrønn farge på fargehjulet, så arkene jeg har plukket ut skulle passe bra.
Når jeg skal sy ark sammen, slik jeg har gjord det her, fester jeg arken først med en liten bit dobbeltsidig tape, slik at de ligger i ro når jeg skal sy. Jeg har brukt en blanding av sikksakk og rettsøm for å få finest effekt. Du kan tegne på søm, om du ikke har maskin, eventuelt sy for hand.
Hovedmotivet er montert på puter, teksten på fremsiden og innsiden følger med stempelet. Jeg har pyntet med et kjede, noen blomster og et hjerte.
Ark: Bassill, ukjent pynteark
Blomster: Wild Orchid Craft - Hartblossom og Cherry bloom, ukjent rose.
Hjerte og kjede kjøpt på Ebay.
Tekst og Motiv skrive ut fra pc.

Promarker:
Wermillon, Pink Lobster, Shocking Pink, Cerise (Sorbet)
Henna, cocoa, Cinnamon. Tan.
Solslice Blue, Twilight Sky, Demine Blue, Tea green
Red mango soft peach.
Warm gray 1-5
Coral, Sunkissed Pink, Blush, pale pink, Antique pink.


Oddball

Anbefalt hobbybok:

Julegenserbok

Den tredje fredagen i desember er den offisielle julegenserdagen, så om du starter å strikke nå - så rekker du det kanskje akkurat :)

Høytidsdekorerte ullgensere har lenge vært et humoristisk innslag i britiske og amerikanske juletradisjoner. Disse morsomme høytidsplaggene har også nådd Norge, og vi ser dem både til hverdag og fest når desember banker på døren.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.