• Anne Lise Johannessen

Bruk av flere mønsterark

Jeg har laget et kort hvor jeg har brukt 4 ulike mønsterark og pyntet med perler. Her kan dere se hvordan jeg har gått fram for å lage kortet.

Det første jeg gjorde var å finne stempeltrykket jeg ville bruke. Jeg er mest glad i digitale stempler, og bruker for det meste det. Her har jeg brukt et stempel som heter Honey 2 som er fra Scrapper's Delights. Jeg har fargelagt trykket med copics.

Fargene jeg har brukt er:

Kjole: YR21 og YR23
Blomster: G07, R85, YR24, V15 og BV04
Sløyfe: BV04
Sko: W5, C5 og N8
Hår: E77, E74 og E71
Hud: E21, E11, E00, E000, E93, E04 og B45


Deretter fant jeg fram kartong og mønsterarkene jeg ville bruke. Det er en prosess å lete gjennom ark og finne noen som passer sammen i farger og mønster. Når jeg har funnet arkene jeg vil bruke, sverter jeg kantene og limer de på et panel. Til panel bruker jeg bazzill (kartong).

Jeg limer på plass panelene slik jeg vil ha de.

Tilslutt pynter jeg kortet slik jeg vil. Jeg har brukt et ferdig perlemønster og 3 perler i nederste hjørne. Jeg har også brukt et digital bilde fra Karisa Graphic.


Her er det ferdige kortet mitt

Scrapper's Delights

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.