Om Hverdagsnett


Målet med Hverdagsnett er "hverdagslige temaer" for alle. Akkurat nå er det høyt fokus på forfattere og bokomtaler.

Som et "biprodukt av nettsiden" - har jeg også startet opp det digitale magasinet Hverdagsnettmagasinet - som har forfattere og bøker som hovedtema - men det inneholder også veldig mye annet lesestoff.

Les mer om det her: https://hverdagsnett.no/index.php/magasin

Dersom du har en bok, et spill eller et annet produkt som du ønsker å få omtalt - eller et arrangement - ikke nøl med å ta kontakt.

Hverdagsnett ble for øvrig "født" i juli 2017 - i starten mest som en videreføring av den gamle nettsiden Barnemix.

Du kan komme i kontakt med meg via kontaktsskjemaet i menyen eller på facebooksiden til Hverdagsnett: https://www.facebook.com/Hverdagsnett/

Anne Lise Johannessen

Sandefjord

Mer info

Historikk

Hverdagsnett er en videreføring av den gamle nettsiden Barnemix som startet opp tidlig på 2000-tallet.

I perioden 2009 - 2013 hadde jeg liten tid til å drive nettsiden Barnemix aktivt og planen var egentlig å legge ned hele nettsiden. Det ble aldri gjort - så den ble bare liggende forholdsvis inaktiv.
 
I februar 2014 kom plutselig lysten til å få i gang nettsiden igjen, men da med et litt annet innhold. Den gang var tanken at Barnemix skulle ha et mer 'hverdagslig profil' som dekket flere målgrupper, litt som et magasin.
 
Navnet Barnemix hørtes da litt feil ut, men siden domenet og navnet var såpass etablert valgte jeg å fortsette under samme navn. Hovedfokuset da ble stort sett scrapperelaterte artikler fram til 2017 når Hverdagsnett ble etablert.
 
I 2017 flyttet jeg nettleverandør og endret utseende og til dels innhold på siden. Da var det endelig på tide å både bytte navn og domene. Hverdagsnett ble til. Målet nå er hverdagslige temaer for alle.

Alle bokomtalene skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon, og har ingen økonomiske fordeler av omtalene.

Skribenter og ansvar for artikler/premier

Flere av artiklene på Hverdagsnett er skrevet av frivillige bidragsytere. Mange av de er bloggere. Dersom du har lyst til å bidra med en artikkel som du tenker ville passet inn her, så ta kontakt! Jeg har dessverre ikke mulighet til å betale for dette, da nettsiden drives på frivillig basis uten inntekter eller sponsorer/annonsører.

Jeg tar ikke ansvar for innhold i artikler skrevet av andre, eller artikler skrevet på bakgrunn av eksternt kildemateriale. 

Dersom det gjennomføres konkurranser på nettsiden eller i facebookgruppen, tar jeg heller ikke ansvar for premier levert av uavhengige sponsorer.

Copyright

Alt innhold er omfattet av copyright, og du kan ikke bruke tekster eller bilder uten skriftlig tillatelse fra meg. Dette gjelder også for innhold i Hverdagsnettmagasinet

Anne Lise Johannessen

Jeg som driver nettsiden Hverdagsnett og magasinet Hverdagsnettmagasinet, heter Anne Lise og bor i Sandefjord.

Jeg er en ivrig lesehest, har stor lidenskap for bøker, og liker å inspirere andre. I tillegg liker jeg godt data og det å aministrere nettsider.

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.