Om
Hverdagsnett

Hverdagsnett startet opp i juli 2017

Hverdagsnett ble "født" i 2017 - i starten mest som en videreføring av den gamle nettsiden Barnemix.

Målet er hverdagslige temaer for alle, men akkurat nå blir det mest bok- og spillomtaler.

Dersom du har en bok, et spill eller et annet produkt som du ønsker å få omtalt, ikke nøl med å ta kontakt.

Du kan komme i kontakt med meg via kontaktsskjemaet (se øverst i menyen) eller på facebook.
https://www.facebook.com/Hverdagsnett/

Anne Lise Johannessen

Sandefjord
Om Hverdagsnett

Mer info

Historikk

Hverdagsnett er delvis en videreføring av den gamle nettsiden Barnemix som startet opp tidlig på 2000-tallet.

I perioden 2009 - 2013 hadde jeg liten tid til å drive nettsiden Barnemix aktivt og planen var egentlig å legge ned hele nettsiden. Det ble aldri gjort - så den ble bare liggende forholdsvis inaktiv.
 
I februar 2014 kom plutselig lysten til å få i gang nettsiden igjen, men da med et litt annet innhold. Den gang var tanken at Barnemix skulle ha et mer 'hverdagslig profil' som dekket flere målgrupper, litt som et magasin.
 
Navnet Barnemix hørtes da litt feil ut, men siden domenet og navnet var såpass etablert valgte jeg å fortsette under samme navn. Hovedfokuset da ble stort sett scrapperelaterte artikler fram til 2017 når Hverdagsnett ble etablert.
 
I 2017 flyttet jeg nettleverandør og endret utseende og til dels innhold på siden. Da var det endelig på tide å både bytte navn og domene. Hverdagsnett ble til. Målet nå er hverdagslige temaer for alle.

Økonomi

Hverdagsnett drives på frivillig basis/hobby helt uten inntekter. Nettsiden er ikke finansiert av noen sponsorer/annonsører.

Selv om jeg får tilsendt mange leseeksemplarer, er bokomtalene skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon, og har ingen økonomiske fordeler av omtalene.

Skribenter og ansvar for artikler/premier

Flere av artiklene på Hverdagsnett er skrevet av frivillige bidragsytere. Mange av de er bloggere. Dersom du har lyst til å bidra med en artikkel som du tenker ville passet inn her, så ta kontakt! Jeg har dessverre ikke mulighet til å betale for dette, da Hverdagsnett er helt uten inntekter.

Som før tar jeg ikke ansvar for innhold i artikler skrevet av andre, eller artikler skrevet på bakgrunn av eksternt kildemateriale. 

Dersom det gjennomføres konkurranser på nettsiden eller i facebookgruppen, tar jeg heller ikke ansvar for premier levert av uavhengige sponsorer.

Copyright

Alt innhold er omfattet av copyright, og du kan ikke bruke tekster eller bilder uten skriftlig tillatelse fra meg.

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.