• Anne Lise Johannessen

Treningsferie

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Apollo tilbyr 2 fotturer til vinteren på Gran Canaria, Tenerife og La Gomera. Her får man flotte turer i fantastisk vakker natur i et behagelig klima. Fotturene kan også kombineres med en uke sol og bad.

- Dette er perfekte ferier for de mange i Norge som elsker å gå på tur sier Helen Begby kommunikasjonssjef i Apollo, man opplever reisemålene utefor turistområdene, og får en ferie for både kropp og sjel.


Guider og gruppestørrelse

Turene ledes av lokalt utdannede fjellførere som kjenner området. De har også gode kunnskaper om floraen og faunaen og deler gjerne sine kunnskaper med deltakerne. På Gran Canaria ledes turene av en erfaren fører fra Rocky Adventure, som snakker både norsk, svensk og spansk, mens en lokal fjellfører leder turen på Tenerife/La Gomera. En skandinavisk reiseleder fra Apollo er også med på turene for sikre at det ikke oppstår språkproblemer.

Hvem kan være med?

Du trenger ikke å være topptrent, men du må ha god kondisjon. Avhengig av hvilken tur du velger, så kommer vi til å gå både i lavere- og høyereliggende terreng, og vær og vind kan i blant gjøre seg gjeldende på stier og fjellveier. En fjelltur kan ta på både knær og hjerte, og egner seg følgelig best for den aktive reisende.

Anbefalt hobbybok:

Strikkepoesi

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter, teppe og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.