Skip to main content

Omgi deg med mer enn 20 millioner legoklosser!

  • Anne Lise Johannessen

Legoland i Danmark er en flott opplevelse som minst en gang må oppleves av både store og små. (Selv var dette mitt 3. besøk i parken).

I Legoland er det mer enn 50 aktiviteter foruten alle de fine bygningene som er satt sammen av lego. Når inngangsbilletter er betalt er alle aktiviteter gratis (med unntak av Statoil Trafikskole).

I Duplo-land kan de minste trygt slippes løs. Her er et 500 kvm stort område med bl.a. byggeklosser, fly og tog. Det kan være vanskelig å komme seg videre fra dette området.

Adventureland er stedet for de litt eldre hvor det går i fart og spenning. Her ligger dessuten en rutsjebane som er over 400 meter lang.

I Knights Kingdom ligger en stor borg. Det høyeste tårnet er 18 meter og borgen er på mer enn 2500 m2. Her hadde ungene det kjempegøy, men vårt problem ble å finne barna igjen inne i borgen.

I Legoredo town kan du ta en tur med minetoget eller kanskje det frister å prøve lykken med gullvasking.

Miniland som ligger midt i parken er verden i miniatyr. Mer enn 20 millioner legoklosser har gått med til de flotte bygningene. Du kan se det hele fra Legotoget eller du kan spaserere rundt å se de berømte bygningene.

I Piratland anbefales det å holde på hatt og treben for her kan det dukke opp en pirat eller to.

Etter lang dag i parken kan du få slukket sult og tørste på en av de mange spisestedene i parken. Her får du både pizza, pasta, buffet, grillmat, hamburgere og mye mer.

Siden avstandene i Danmark ikke er store har man mange valgmuligheter når det gjelder overnatting, både på hotell, kro og camping. I kort nærhet har man hotell Legoland. Selv lå vi på Jelling campingplass utenfor Vejle. (Grei plass for et par netter, men plassen trenger litt oppussing).

Colorline og Stenaline har ofte ferdige pakker inkl båt, overnatting.

[ Besøk Legolands egen hjemmeside ]

Barnemix mener:

En fin familiepark som du en gang må besøke.