• Anne Lise Johannessen

Junibacken (Sverige)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Junibacken er et aktivitetsmuseum i Stockholm. Museumet har eksistert siden 1996 og har barna i sentrum. Her får du møte mange av miljøene og figurene som Astrid Lindgren skrev om i sine bøker. Det blir også arrangert barneteater.

Junibacken har åpent året rundt og alle aktiviteter er innendørs. I billetten er det inkludert en tur med 'Sagotåget'. Dette tar deg med på en spennende tur blant Astrid Lindgrens figurer, men vær forberedt - i fellesferien blir det lang kø.

I Junibacken kan du få kjøpt mat, kaker og boller. For barna er det kanskje moro å spise Pippis pannekaker, Karlssons köttbullar eller Lillebrors ostsmörgås.

Junibacken ligger på Djurgården i Stockholm, rett til høyre etter Djurgårdsbroen. Du kommer lett fram med båt fra Slussen eller med buss.

[ Besøk Junibackens hjemmeside ]

Barnemix mener:

Vi 4 (2 voksne og 2 barn) hadde noen fine timer på Junibacken. Et tips er å sette av god tid da det kan være mye besøk her i sommermånedene.

Anbefalt hobbybok:

Strikking for nybegynnere

Jeg kan dessverre ikke strikke. Dvs jeg kan legge opp og strikke rett, men jeg kan ikke lenger strikke vrangt eller felle av. Når jeg så denne boka - som beskrives som "den ultimate boken for deg som vil lære å strikke, og et fantastisk bibliotek over teknikker, for deg som allerede strikker, men som vil utvide kunnskapene dine", - så tenkte jeg at jeg kanskje kunne lære noe.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.