Skip to main content

Askeladdene som kappåt med trollet

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Therese G. Eide
Leseeksemplar fra Egmont

Hjemmefronten er en av favorittene mine når det gjelder tegneseriebøker. Her er en litt annen variant av den. Moren i fortellingen skal fortelle god natt-eventyr for barna, men det er ikke like enkelt som hun hadde forestilt seg.

Artig tegneserie om en småbarnsfamilie med veldig fine illustrasjoner. Selv om historien er satt litt på spissen, så er det mye man kan kjenne seg igjen i, le av, og kanskje også tenke tilbake på – å savne.

I en tidligere utgave av Hverdagsnettmagasinet, har jeg intervjuet Therese G. Eide. Les intervjuet her. 

Forfatter: Therese G. Eide
Forlag: Egmont
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 48
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Therese G. Eide har i flere år laget stripeserien «Intet Nytt fra hjemmefronten». Og denne våren lager hun en barnebok sammen med sine tre barn!

I denne boken skal Therese lese eventyret: «Gutten som kappåt med trollet» for ungene sine. Men sistnevnte synes historien er for kjedelig og makaber og dikter sin egen versjon. Velkommen til et nytt norskt eventyr du aldri har sett maken til!

Therese Eide fikk 3 barn på 21 måneder. Livet ble snudd på hodet, og hun gjorde som enhver moderne mamma ville gjøre. Hun begynte å blogge om det. Vel og merke i tegneform.


Om forfatteren:

For å bli bedre kjent med forfatteren, kan du lese intervjuet mitt med henne her.

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene må merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er dette MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg velger også selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken, og på hvilket tidspukt jeg gjør det. Det er viktige punkter for meg. Jeg er ikke tilknyttet noen forlag, eller bedt om å skrive noe.

Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har derfor INGEN økonomisk fordel, og heller ingen kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres kun av idealistiske formål, fordi jeg ønsker at gode bøker, skal nå ut til flere lesere.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa
- Lesedilla

- God Bok!

Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Egmont