• Anne Lise Johannessen

I min fars hus

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Catharin er fem år og burde ha vært et lykkelig barn. Far er prest, mor en vakker sykepleier. Men alt er ikke som det skal i huset. Catharin er redd hun ikke vil oppleve den neste fødselsdagen sin. Er det ingen voksne som kan se hva som skjer?

Dette er en sterk fortelling om misbruk av barn. Teksten er unik fordi det er barnet selv som forteller på sin enkle, naive måte. Historien vil fange deg, og det vanskelige overskygges av behovet for å lese mer.


Forfatter: Ingegerd Henriksen
Forlag: Juritzen
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 299
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Forferdelig historie! Temaet i boken, som er seksuelt misbruk av barn, er imidlertid veldig viktig, og det trengs mer åpenhet om dette.

I boka er det barnet som forteller - noe som gjør historien veldig sterk.Jeg reagerer veldig på at ingen tar tak i mistankene som foreligger og gjør noe konkret, men det er vel dessverre sånn det også kan være i det virkelige liv dessverre.

Språket flyter lett og gjør boka lettlest. Flott debutbok av forfatteren!


Om forfatteren:
Ingegerd Henriksen har bakgrunn som lærer i ungdomsskolen, har vært skrivende journalist og tekstforfatter i reklamebransjen. De siste 35 årene har hun vært programleder og reporter i NRK Radio.

Anbefalt hobbybok:

Heilt spesiell - sy barnas favorittplagg

Så gøy å kunne sy og sine egne klær! Her finner du over 35 fine oppskrifter på plagg til både babyer og større barn. Størrelsene er fra 50 til 140 cm.

Hver oppskrift følges av en enkel og god forklaring. Kristin Thorsnes har også laget en instruktiv syskole med bilder og trinn-for-trinn-forklaringer. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang. Mønsterark i full størrelse medfølger.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.