• Anne Lise Johannessen

Byer uten deg

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Astrid sitter på toget til Stockholm. Hun har fått i oppdrag å utsmykke en bygårdsvegg på Grønland i Oslo, og er på reise for å finne motivet sitt. Men er det egentlig derfor hun drar?

«Din rute igjennom Europa. Jeg kan alt utenat. Jeg kan navnet på hvert sted du bodde, hver kvinne du møtte. Jeg har kartene i hodet som rom jeg aldri skal slutte å bevege meg imellom. Du har kjent meg fra innsiden, mens jeg fortsetter å bære rundt på alle dine utsider.»

Byer uten deg handler om gatekunst, tapt kjærlighet, og om å ta ansvar for sin egen lykke.

 

Forfatter: Therese Aasvik
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 346
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg hadde ikke så mye bakgrunnsopplysninger om denne boka da jeg fikk den. Jeg visste knapt nok hva den handlet om eller hvilken sjanger den tilhørte.

Dette er en slags reiseskildring hvor en illustratør legger ut på en ispirasjonsreise til Stockholm, Köbenhavn, Berlin og London. Som en rød tråd i boka er en ulykkelig kjærlighetshistorie.

Boka er veldig bra og veldig annerledes enn det jeg pleier å lese. Språket er velskrevet og det er fine stedsskildringer. Historien er også veldig spennende med tanke på kjærlighetshistorien. Veldig ok bok å lese. Løp å kjøp!


Om forfatteren:
Therese Aasvik er født i 1974. Hun har bakgrunn som grafisk designer, tekstforfatter og billedkunstner. Hun debuterte i 2016 med suksessromanen Fie faller og i 2017 kom den lavmælte spenningsromanen Noe skal skje. Dette er hennes tredje roman.

 

Anbefalt hobbybok:

Strikkedagbok

Hold orden på dine strikkeprosjekter! Du kan lime inn bilder og skrive notater om hvert prosjekt - noe som er veldig morsomt å kunne se tilbake på. Boka har også fine lister som gir deg en flott oversikt over alle pinner og utstyr du har slik at du ikke behøver lure på om du har riktig pinne til neste prosjekt :) Boka er enkel å putte ned i strikkeveska slik at du har den med deg overalt.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.