• Anne Lise Johannessen

Byer uten deg

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Astrid sitter på toget til Stockholm. Hun har fått i oppdrag å utsmykke en bygårdsvegg på Grønland i Oslo, og er på reise for å finne motivet sitt. Men er det egentlig derfor hun drar?

«Din rute igjennom Europa. Jeg kan alt utenat. Jeg kan navnet på hvert sted du bodde, hver kvinne du møtte. Jeg har kartene i hodet som rom jeg aldri skal slutte å bevege meg imellom. Du har kjent meg fra innsiden, mens jeg fortsetter å bære rundt på alle dine utsider.»

Byer uten deg handler om gatekunst, tapt kjærlighet, og om å ta ansvar for sin egen lykke.

 

Forfatter: Therese Aasvik
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 346
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg hadde ikke så mye bakgrunnsopplysninger om denne boka da jeg fikk den. Jeg visste knapt nok hva den handlet om eller hvilken sjanger den tilhørte.

Dette er en slags reiseskildring hvor en illustratør legger ut på en ispirasjonsreise til Stockholm, Köbenhavn, Berlin og London. Som en rød tråd i boka er en ulykkelig kjærlighetshistorie.

Boka er veldig bra og veldig annerledes enn det jeg pleier å lese. Språket er velskrevet og det er fine stedsskildringer. Historien er også veldig spennende med tanke på kjærlighetshistorien. Veldig ok bok å lese. Løp å kjøp!


Om forfatteren:
Therese Aasvik er født i 1974. Hun har bakgrunn som grafisk designer, tekstforfatter og billedkunstner. Hun debuterte i 2016 med suksessromanen Fie faller og i 2017 kom den lavmælte spenningsromanen Noe skal skje. Dette er hennes tredje roman.

 

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.