• Anne Lise Johannessen

Sannheten om Audrey Wilde

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Fra nåtiden … 
Jessie blir bergtatt av Applecote Manor allerede første gang hun besøker stedet. Hun er sikker på at den gamle herregården er det perfekte stedet å starte på nytt for familien hennes. Men huset har en urovekkende historie og er omgitt av rykter. 

… til 1950-tallet
Da tenåringen Margot og de tre søstrene hennes ankommer Applecote under hetebølgen i 1959, forstår de at onkelen og tanten som bor der, fremdeles vakler etter tapet av datteren Audrey som forsvant fem år tidligere.

Søstrene blir dratt inn i mysteriet rundt hva som skjedde med Audrey – og plutselig skjer det ting som gjør at den varme, kvelende sommeren kan bli dødelig. De står overfor et nesten utenkelig valg som kan binde dem sammen eller skape evig splittelse mellom dem.

Forfatter: Eve Chase
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel: The Vanishing of Audrey Wilde
Oversatt av: Hege Mehren
Antall sider: 335
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er ingen krim, men historien har likevel et snikende element av spenning - litt på det psykiske planet.

Det er en god bok som tar for seg forholdet og konflikter med det å være stemor, å være søsken, å miste noen som står en nær. Tilsett noen hemmeligheter og et uløst mysterium - så får du en bra bok.


Om forfatteren:
Eve Chase bor i Oxford med mann og tre barn. Hun debuterte med Tilbake til Black Rabbit Hall i 2015.

 

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.