• Anne Lise Johannessen

Hotellet med de tusen lys

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Kit bor sammen med moren i England. Hun vet ikke noe om faren sin, men har fått vite at han er død. På dødsleie forteller moren navnet til faren og at han ikke er død likevel. Kit søker han opp internett, og finner han.

Dette fører henne til øya Elba utenfor Toscana - og til et hotell som heter Mille Luci. Dette er et populært hotell hvor folk vender tilbake til gang på gang fordi de blir sjarmert av den avslappede atmosfæren, den herlige maten og ikke minst av den vennlige hotelleieren.

Kit jobber som reiseskribent og drar til dette idylliske hotellet for å lage en artikkel. Hun framstår som en helt vanlig gjest, men hemmeligheten hun bærer med seg kan få konsekvenser for alle som er tilknyttet hotellet.


Forfatter: Emylia Hall
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel: The Thousand Lights Hotel
Oversatt av: Per Kristian Gudmundsen
Antall sider: 320
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Fin og varm historie, og en veldig koselig bok å lese.


Om forfatteren:

Emylia Hall ble født i 1978 og vokste opp i Devon i det sørvestre England. Faren er billedkunstner og moren quiltmaker fra Ungarn. Etter studier i York og i Sveits jobbet Emylia fem år i et reklamebyrå i London. Hun bor nå i Bristol sammen med sin mann, som også er forfatter.

 

Anbefalt hobbybok:

Strikking for nybegynnere

Jeg kan dessverre ikke strikke. Dvs jeg kan legge opp og strikke rett, men jeg kan ikke lenger strikke vrangt eller felle av. Når jeg så denne boka - som beskrives som "den ultimate boken for deg som vil lære å strikke, og et fantastisk bibliotek over teknikker, for deg som allerede strikker, men som vil utvide kunnskapene dine", - så tenkte jeg at jeg kanskje kunne lære noe.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.