• Anne Lise Johannessen

Hotellet med de tusen lys

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Kit bor sammen med moren i England. Hun vet ikke noe om faren sin, men har fått vite at han er død. På dødsleie forteller moren navnet til faren og at han ikke er død likevel. Kit søker han opp internett, og finner han.

Dette fører henne til øya Elba utenfor Toscana - og til et hotell som heter Mille Luci. Dette er et populært hotell hvor folk vender tilbake til gang på gang fordi de blir sjarmert av den avslappede atmosfæren, den herlige maten og ikke minst av den vennlige hotelleieren.

Kit jobber som reiseskribent og drar til dette idylliske hotellet for å lage en artikkel. Hun framstår som en helt vanlig gjest, men hemmeligheten hun bærer med seg kan få konsekvenser for alle som er tilknyttet hotellet.


Forfatter: Emylia Hall
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel: The Thousand Lights Hotel
Oversatt av: Per Kristian Gudmundsen
Antall sider: 320
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Fin og varm historie, og en veldig koselig bok å lese.


Om forfatteren:

Emylia Hall ble født i 1978 og vokste opp i Devon i det sørvestre England. Faren er billedkunstner og moren quiltmaker fra Ungarn. Etter studier i York og i Sveits jobbet Emylia fem år i et reklamebyrå i London. Hun bor nå i Bristol sammen med sin mann, som også er forfatter.

 

Anbefalt hobbybok:

Strikk med Line Langmo

Dette er en strikkebok som er en av grunnene til at jeg må lære meg å strikke :)

Line Langmo er stylisten bak kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz, og har skapt genseren norske jenter er ville etter å strikke. I denne boken får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Komfortable og herlige strikkeplagg som kan styles til fest eller hverdags. Dette vil garantert bli dine, barnas og kjærestens nye favorittplagg.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.