• Anne Lise Johannessen

Hotellet med de tusen lys

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Kit bor sammen med moren i England. Hun vet ikke noe om faren sin, men har fått vite at han er død. På dødsleie forteller moren navnet til faren og at han ikke er død likevel. Kit søker han opp internett, og finner han.

Dette fører henne til øya Elba utenfor Toscana - og til et hotell som heter Mille Luci. Dette er et populært hotell hvor folk vender tilbake til gang på gang fordi de blir sjarmert av den avslappede atmosfæren, den herlige maten og ikke minst av den vennlige hotelleieren.

Kit jobber som reiseskribent og drar til dette idylliske hotellet for å lage en artikkel. Hun framstår som en helt vanlig gjest, men hemmeligheten hun bærer med seg kan få konsekvenser for alle som er tilknyttet hotellet.


Forfatter: Emylia Hall
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel: The Thousand Lights Hotel
Oversatt av: Per Kristian Gudmundsen
Antall sider: 320
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Fin og varm historie, og en veldig koselig bok å lese.


Om forfatteren:

Emylia Hall ble født i 1978 og vokste opp i Devon i det sørvestre England. Faren er billedkunstner og moren quiltmaker fra Ungarn. Etter studier i York og i Sveits jobbet Emylia fem år i et reklamebyrå i London. Hun bor nå i Bristol sammen med sin mann, som også er forfatter.

 

Anbefalte krimbøker:

Ingen til bords (Lene Lauritsen Kjølner)

Olivia er i ferd med å avslutte et herlig opphold i England, da hun blir kontakten av en ny klient. Samtidig mottar hennes politikjæreste Torstein, melding om et drap begått på friluftsteateret utenfor Tønsberg. Olivia bestemmer seg raskt for å holde seg unna saken. Hun ønsker ikke å skape problemer for Torstein, og kaster seg inn i utroskapssaken hun har tatt på seg, med sedvanlig nysgjerrighet og kreative metoder.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.